“Настя про все знає”: Потапа звинуватили в невірності дружині та розкрили особистість його таємної коханки

Тривалий час в пресі ходять чутки про непорядок у стосунках Потапа та Насті Каменських, зокрема подейкують, що вони навіть не живуть разом і мають коханих на стороні.

Потап та Настя неодноразово цю інформацію спростовували. І навіть намагалися повернути минулий імідж своєї пари, публікуючи спільні знімки. Втім, фанати поставилися до них вельми холодно та з підозрою. Як ніяк користувачі здебільшого помічають, що подружжя майже не проводить разом час, постійно знаходиться в розлуці і навіть часто живе в різних країнах.

Зокрема, скандальний блогер Богдан Беспалов повідомляв, що виявляється у Олексія нібито є коханка, і саме вона стала причиною кризи у шлюбі. Ба більше, він вже якось говорив, що цією коханкою стала Анна Андрійчук, але нещодавно вирішив доповнити дану інформацію.

Богдан Беспалов розповів про любовні стосунки Потапа на стороні

Богдан Беспалов розповів про любовні стосунки Потапа на стороні

У новому випуску Богдан розповів, що Настя Каменських нібито прекрасно знає про те, що її колишня краща подруга почала крутити роман з її чоловіком, і вона намагається усіма можливими способами приховати це, щоб не осоромитися, бо саме так сприймає даний інцидент.

Варто відмітити, що як таких доказів слів Богдана Беспалова насправді немає. Якийсь період часу а на дійсно жила з сім’єю, адже на той момент розлучалася з Олексієм Завгороднім. І вона поїхала разом зірковою парою до Іспанії, де провела півроку.

Але після цього стосунки між подругами нібито охолодилашся. Настя та Анна навіть припинили з’являтися разом. І ніколи жодна з них не пояснювала, що сталося.

“Потап і колишня дружина Позитива перебувають у стосунках. Ви запитаєте, навіщо потрібно було розганяти історію з весіллям? Для того, щоб відвернути увагу від того, з ким насправді милується Андрійчук. Настя про все знає і продовжує в це грати, тому що в її парадигмі світі це ганебно. Вона ж супер артистка, а її будуть жаліти, тому що Потап постійно ходив гуляти”, – сказав Богдан Беспалов.

 

 

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.