Маша Єфросиніна заявила, що їй подобається, коли з її чоловіком фліртують інші жінки: “Я цього соромлюся”

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла про особливості її стосунків з чоловіком та речі, якими вона зовсім не пишається.

Маша Єфросиніна вже 20 років знаходиться у стосунках зі знаменитим політиком та бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Навколо чоловіка завжди було багато дискусій, пліток, і навіть скандалів. Втім, Маша завжди була поруч з ним, готова встати на захист та захищати честь своєї родини.

Маша Єфросиніна розповіла про табу в стосунках, які вона переступає

Тимур Хромаєв розповів, хто піклується про нього замість Маші Єфросиніної
Маша Єфросиніна розповіла про табу в стосунках, які вона переступає

Від свого чоловіка зірка народила двох прекрасних дітей — дочку та сина. Обидвох вона обожнює і ставить в пріоритет. І хоча вона дуже уважно ставиться до своєї родини, кризи все одно неминучі.

Так, 2 роки тому Маша вперше розповіла про те, що після тривалої розлуки з благовірним в неї почалися вельми непрості стосунки з ним. Зокрема, телеведуча дуже ображалася на свого коханого за те, що він покинув їх з дітьми та пішов на захист Батьківщини. Так само зірка не дала себе звинувачувати у мовчанні у скандалі з Юрієм Горбуновим, заявивши, що в неї є речі важливіші, і знову пригадала про те, що не може поладнати зі своїм благовірним.

Однак, нещодавно зірка розкрила іншу сторону її стосунків з коханим. В новому інтерв’ю вона зізналася, що їй подобається, коли з її чоловіком фліртують інші жінки.

“Це жах, я цього соромлюся, і я не можу пояснити це”

Вона зазначила, що їй краще не переходити дорогу, але визнає, пишається, коли бачить, що її коханий чоловік подобається іншим.

Примітно, що раніше Маша Єфросиніна та Оля Полякова разомоб також обговорювали дану тему, і Маша визнавала, що надзвичайно ревнива, що підтвердила і в даному інтерв’ю. Але так і не розповіла, чи були у їхніх стосунках з чоловіком моменти невірності. Так само Оля Полякова пожартувала, що її обранець вже занадто зрілий для любовних інтриг.

Втім, Богдан Беспалов заявляв, що у Тимура з’явилася інша жінка. Зіркова пара на дане повідомлення ніяк не відреагувала.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.