“Дуже хочемо дочку”: дружина Григорія Решетніка розповіла про майбутнє поповнення і назвала його дату

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина розповіла про майбутнє поповнення в сім'ї, а також зізналася, кого хочуть зіркові батьки.

3 роки тому родина Григорія Решетнікаа стала багатодітною, адже у телеведучого народився третій син. Зірковий батько ніколи не приховував своєї гордості за родину, ба більше, вже неодноразово натякав на те, що планує з дружиною четверте поповнення. 2022-го в пара постійно жартувала на рахунок того, як вони будуть називати наступну дитину.

Пізніше обидва дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що планують усиновлення. Мовляв, навіть з синами поговорила на цей рахунок і хлопчики вже чекають на появу братика чи сестричку. Але усиновлення так і не сталося. За невідомих причин пара поки що не наважується на цей крок.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, коли народить четверту дитину

У родині Решетнік поповнення
Дружина Григорія Решетніка розповіла, коли народить четверту дитину

А от про поповнення обидва говорять охоче, і нещодавно Христина розповіла, що вони з чоловіком мріють про дівчинку. Тим паче, нещодавно Григорій показав, як вправно його старший син обходиться з подружками на дитячому майданчику, і які джентельменські манери проявляє.

Так, нещодавно Христина відповіла на питання підпис Насті стосовно появи вічні сім’ї ще однієї дитини і розповіла, що вони дійсно готові до цього і навіть сказала, коли це станеться. Христина вважає, що вони з чоловіком наважиться народження дівчинки, коли настане мир.

“Григорій і досі мріє про донечку. Усі цікавляться, ну коли ж. А ми кажемо, що після перемоги. Дуже сподіваємося, що перемога буде незабаром, у найближчому майбутньому. Дуже хочемо донечку”, – поділилася Христина.

Судячи з усього, я вже кількість варіантів і мені квіточки, адже вони неодноразово ділилися своїми фантазіями на цей рахунок з підписниками. І хлопчики безумовно також будуть раді, адже демонструють повну готовність до появи сестрички.

Але хто знає, можливо доля буде іронічною і Упа розмови з’явиться прекрасний хлопчик?

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.