Катя Осадча не захотіла приховувати правду і розповіла, що відбувається в її житті: “Усьому прийде кінець”

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча не захотіла приховувати правду і розповіла, що відбувається в її житті. Невже між нею та Горбуновим виникли непорозуміння?

Катя Осадча являється активною користувачкою соціальних мереж вже багато років. Вона давно використовує їх у якості платформи для просування не тільки себе, але і своїх проєктів. І звичайно за останні 15 років стала взнаваним обличчям у будь-якій точці України.

Катя Осадча не захотіла приховувати правду і розповіла, що відбувається в її житті

І так само, як всі інші сімейства Катерина Осадча та її чоловік з дітьми відчули на собі результат останніх подій в країні. Ведуча була вимушена виїхати з Києва та зупинитися на заході України, де дбала про малюків. Її чоловік тим часом залишився в столиці та продовжував працювати. Горбунов неодноразово наголошував, що таке рішення було прийнято через необхідність підтримувати доходи, так як інших варіантів не було.

Зірку взяли ведучим у ранкове шоу. Катерина після повернення зосередилася на громадській діяльності і до світського формату не поверталася і робити цього не планує. Попри відсутність активних зйомок на заходах, Катерина все одно надзвичайно зайнята, і нещодавно розповіла про те, як почувається у зв’язку з цим. За її словами, на завантаженість жодним чином не спрощує моральний стан, а інколи навіть погіршує його.

Катя Осадча не захотіла приховувати правду і розповіла, що відбувається в її житті

“Сьогодні був складний день, що знову знов змусив задуматися, що ми біжимо в колесі, якщо все одно розірветься в якусь мить. Ми робимо тисячу справ, засмучуємося через невдачі, радіємо суб’єктивним успіхам. Але єдине, що можна передбачити — це те, що всьому цьому буде кінець”

Варто відзначити, що на моральний стан телеведучої може впливати її діяльність, пов’язана з пошуком людей. Щодня вона зіштовхуються з дуже важкими історіями українців, які згодом висвітлює у своєму проєкті. Безумовно, її підопічні часто знаходять вже тих, кого немає в живих.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.