Любов за багатомільйонні гонорари не купиш: 60-річний Бред Пітт втратив найважливішу дівчину у своєму житті

Успіх на екрані не є гарантією чудового життя поза ним. Багато акторів стикалися з провалами й численними викликами долі. Не обійшли вони стороною також Бреда Пітта, який колись був мрією всіх жінок.

У 2024 році родина Бреда Пітта та Анджеліни Джолі знову опинилася в центрі уваги через гучний скандал. Їхня старша біологічна донька, Шайло, вирішила офіційно змінити своє прізвище, відмовившись від батькового. Цей крок став для знову викликав чимало обговорень у медіа та серед шанувальників зірок.

Шайло Джолі-Пітт подала документи до суду з проханням змінити своє прізвище на “Шайло Джолі”, відкинувши таким чином “Пітт”. Це сталося в день її 18-річчя — 27 травня 2024 року. Причини такого рішення не були публічно озвучені, проте зрозуміло, що воно має глибоке емоційне підґрунтя​.

Донька Бреда Пітта прийняла важливе рішення на своє 18-річчя
Донька Бреда Пітта прийняла важливе рішення на своє 18-річчя

Невирішені образи з минулого

Взаємини між Бредом Піттом і Анджеліною Джолі завжди були предметом уваги громадськості. Вони почали зустрічатися у 2005 році, після зйомок фільму “Містер і місіс Сміт”, коли Бред ще був чоловіком Дженніфер Еністон. У 2014 році актори офіційно одружилися, проте їхній шлюб тривав лише два роки. У 2016 році Джолі подала на розлучення, посилаючись на непорозуміння та конфлікти в родині.

Донька Бреда Пітта прийняла важливе рішення на своє 18-річчя
Донька Бреда Пітта прийняла важливе рішення на своє 18-річчя

Справжнім ударом для Пітта стали звинувачення у неприйнятних фізичних діях під час польоту приватним літаком, коли він нібито неналежним чином поводився з Джолі та їхніми дітьми. Це стало головною причиною розлучення, і з того часу стосунки між колишнім подружжям залишалися напруженими. Джолі неодноразово заявляла про неприпустиму поведінку Пітта, тоді як він заперечував усі звинувачення.

Діти повністю стали на бік матері

У родині Пітта і Джолі шестеро дітей: троє біологічних і троє прийомних. Всі вони виросли під постійним тиском медіа та уваги громадськості. Шайло стала першою з дітей, хто офіційно подав документи на зміну прізвища. Однак вона не єдина, хто вирішив дистанціюватися від батька.

Донька Бреда Пітта прийняла важливе рішення на своє 18-річчя
Донька Бреда Пітта прийняла важливе рішення на своє 18-річчя

Сестри Шайло — Вів’єн та Захара — вже використовують лише прізвище “Джолі” у своїх соціальних і професійних справах. Вів’єн, наприклад, брала участь у створенні бродвейського шоу разом із матір’ю та не вказувала прізвище “Пітт” на афішах до постановки.

Бред Пітт засмучений ситуацією

Для Бреда Пітта новина про те, що його донька вирішила відмовитися від його прізвища, стала вкрай неприємною. Актор дуже засмучений цим рішенням. Він завжди мріяв про доньку і був дуже щасливий, коли народилася Шайло. Відсутність зв’язку з нею через юридичні та емоційні суперечки — важке випробування для Пітта.

Схожі статті

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.

“Стерпіть”: дружина Григорія Решетніка розповіла про конфлікти з мамою свого коханого чоловіка

Дружина відомого телеведучого Григорія Решетника чесно відповіла, як склалися її стосунки зі свекрухою та дала декілька порад, опираючись на власний досвід.