Дантес вирішив не приховувати правду і розповів про конкурентку Кацуріної: їй 64 і вона виглядає “офігенно”

Співак Володимир Дантес розповів дивовижну історію про зустріч із жінкою, яка вразила його не лише зовні. У Даші Кацуріної з'явилася серйозна конкурентка?

Ось уже майже рік, як співак Володимир Дантес з’їхався зі своєю коханою блогеркою та засновницею модного бренду одягу, рестораторкою Дашею Кацуріною. Пара зняла великий будинок неподалік Києва і переїхала туди разом із дітьми Даші від Михайла Кацуріна (нині ресторатор є чоловіком колишньої дружини Дантеса – Наді Дорофєєвої). Пара часто показує у своїх соцмережах, як протікає їхнє повсякденне життя, чим дуже радують передплатників. Особливо розчулюють кадри з маленьким сином Даші Іваном.

Даша Кацуріна показала, як Вова Дантес вітав її з днем народження
Даша Кацуріна показала, як Вова Дантес вітав її з днем народження

Здається, в сім’ї панує повне порозуміння та любов, проте після останніх слів Дантеса в ефірі каналу М1, Кацуріна, на думку багатьох шанувальників, має трохи похвилюватися. Так, в інтерв’ю Дантес докладно розповів, як після реєстрації в ТЦК проходив військово-лікарську комісію (ВЛК). Як виявилося, лікар-дерматологиня у Вишневській міській лікарні, яка захоплюється рок-музикою, затята прихильниця Дантеса. Більше того, жінка активно стежить за його творчістю. Дантес майже повністю відтворив їхню розмову.

Дантес вирішив не приховувати правду і розповів про конкурентку Кацуріної
Дантес вирішив не приховувати правду і розповів про конкурентку Кацуріної

Спочатку лікарка зізналася, що вона найдоросліша фанатка артиста. Співак уточнив, що їй віком від 62 до 64 років.

“Але вона виглядає офігенно…”, – зізнався співак.

Далі дермотологіня зазначила, що Дантес має “супер-інтелект” і творчість артиста їй дуже подобається. Зізналася, що його останні пісні просто бомба.

Дантес вирішив не приховувати правду і розповів про конкурентку Кацуріної
Дантес вирішив не приховувати правду і розповів про конкурентку Кацуріної

“Вона так мене зарядила”, – сказав на завершення своєї розповіді Володимир Дантес.

Нагадаємо, що з 18 травня 2024 року всі чоловіки призовного віку за законом України мають оновити дані до ТЦК та пройти лікарську комісію. Багато артистів уже побували на місцях реєстрації та оновили свої дані.

Схожі статті

Називає Катерину Полтавську 24-річною дружиною: Володимир Остапчук не може змиритися з різницею у віці?

Про різницю у віці між Володимиром Остапчуком та Катериною Полтавською говорили часто. Але здавалося, що саму пару це не хвилює. Для чого ж тоді шоумен у новому дописі зробив акцент на вік?

У Могилевської забирають її улюбленця: співачка розповіла, чому не може проводити час зі своїм собакою

Коли в житті батьків з'являються діти, то з ними часто доводиться ділитися всім, незалежно від бажання. І 48-річна Наталія Могилевська переконалася у цьому на власному досвіді.

Потап вирішив долучати сина до якісної музики: створені продюсером проєкти до цього відношення не мають

Музику Потапа знають мільйони українців. І, вочевидь, Олексій хотів би, щоб його слухали якомога частіше. Ну, крім власного сина, бо Андрію артист показує якісніші треки від інших виконавців.