Зірковий чоловік, дитина та новий ніс: Репяхова підвела підсумки своїх 30-ти років – мрії збуваються

Четверта дружина 58-річного Віктора Павлика Катерина Репяхова відзначає 30-річний ювілей. Готувалася до нього, як до свого весілля зі знаменитим музикантом.

Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. На відміну від усіх попередніх, вона була його відданою фанаткою з дитинства і не пропускала жодного концерту у своєму рідному Дніпрі, а коли переїхала до Києва, то їздила на його виступи вже в інші міста. На одному з таких концертів і відбулося їхнє знайомство, яке переросло у таємний роман, а потім і у шлюб. Звичайно ж, це просто випадковість і все “відбулося само собою”, як співається у відомій пісні Віктора Павліка, проте в завзятості досягнення своїх цілей Каті не можна відмовити.

Так, сьогодні, 13 червня, Катерина Репяхова відзначає свій 30-річний ювілей. Як справжня блогерка, дівчина вирішила оформити його в барвистий пост і коротко розповісти свою історію – від 20-річної Каті з Дніпра, яка мешкає у гуртожитку до дружини відомого артиста, який присвячує їй пісні та від якого вона народила сина.

“10 років, як одна мить! Життя, куди ти летиш? Я не здогадуюсь”,- написала Репяхова.

І справді, за останні три роки в житті Каті сталося чимало значних подій. По-перше, вона стала мамою, про що завжди мріяла, по-друге, нарешті позбавилася свого носа і переробила підборіддя – пластика була її давньою мрією, по-третє, Репяхова здобула фінансову незалежність і тепер сама заробляє непогані гроші за допомогою свого блогу в Instagram та від продажу дитячих товарів під власним брендом в особистому онлайн-магазині.

Від гуртожитку №7 до дружини Павліка: Репяхова підбила підсумки за 10 років
Від гуртожитку №7 до дружини Павліка: Репяхова підбила підсумки за 10 років

Сьогодні дружина Павліка ні в чому собі не відмовляє і завжди робить те, що вважає за потрібне, за що неодноразово наривається на критику від користувачів Мережі. Репяхова не мовчить, а завжди відповідає. Від скромної 20-річної дівчини з Дніпра з гуртожитку №? не лишилося й сліду. Мрії збуваються!

Схожі статті

Називає Катерину Полтавську 24-річною дружиною: Володимир Остапчук не може змиритися з різницею у віці?

Про різницю у віці між Володимиром Остапчуком та Катериною Полтавською говорили часто. Але здавалося, що саму пару це не хвилює. Для чого ж тоді шоумен у новому дописі зробив акцент на вік?

У Могилевської забирають її улюбленця: співачка розповіла, чому не може проводити час зі своїм собакою

Коли в житті батьків з'являються діти, то з ними часто доводиться ділитися всім, незалежно від бажання. І 48-річна Наталія Могилевська переконалася у цьому на власному досвіді.

Потап вирішив долучати сина до якісної музики: створені продюсером проєкти до цього відношення не мають

Музику Потапа знають мільйони українців. І, вочевидь, Олексій хотів би, щоб його слухали якомога частіше. Ну, крім власного сина, бо Андрію артист показує якісніші треки від інших виконавців.