Хто за національністю Тіна Кароль і Камалія, які народились за кордоном: все не так очевидно, як здається

Велика кількість вітчизняних знаменитостей народилася не в Україні, а далеко за її межами. Втім, усі вони позиціонують себе не тільки як громадян України, але й особами відповідної національності.

Серед таких зірок найбільш популярними є Тіна Кароль, Злата Огнєвіч, Камалія, тощо. Хтось говорить про своє походження більше відкрито, хтось дратується з разу в раз відповідаючи на одні і ті самі питання.

Однак, шанувальникам важливо знати абсолютно все про своїх кумирів, і їм доводиться також відкриватися з цієї сторони.

Тіна Кароль та Камалія розповіли, хто вони за національністю

Камалія розповіла, як зустріла Захура та з ким була у стосунках до нього
Тіна Кароль та Камалія розповіли, хто вони за національністю

Найбагатша співачка України Камалія народилася у Забайкаллі. Але ще в юному віці сім’я артистки перебралася спочатку в Європу, а потім взагалі повернулася до своїх витоків — в Україну. Співачка вважає себе українкою на сто відсотків, і дане питання навіть ніколи не піддавалося сумнівам.

Тіна Кароль похвалилася гламурною сукнею за 74 тисячі гривень
Тіна Кароль похвалилася гламурною сукнею за 74 тисячі гривень

Співачка завжди обходила тему свого походження, адже в Івано-Франківську вона живе не з народження. Народилася вона у Магаданській області. Тривалий час родина артистки не змогла там жити та переїхала у теплий, позитивний та привітний Франківськ. Себе поп-діва вважає українкою. Але неодноразово в мережі піднімалася тема реального походження артистки, і через її прізвище неодноразово звучала думка що до її єврейського коріння.

Співачку це завжди дратувало, і за усі ці роки вона жодного разу навіть не натякнула на те, що це може відповідати дійсності.

Примітно, Камалія настільки прив’язана до своєї батьківщини, що навіть відмовилася евакуюватися. Її чоловік мільярдер вирішив забрати дочок та рушити до Великобританії, і його дружина могла поїхати з ним, тим паче, що він її вмовляв це зробити неодноразово. Однак, любов до власної землі, бажання зустріти ворога вдома, а також страх за своїх коней зробили свою справу.
Тіна станом на 24 лютого знаходилася в монастирі. Але вже незабаром вона вирішила перебратися до Польщі. Доволі скоро українці дізнаються, що артистка вирішила повністю перекласти у вас свій репертуар на українську мову, а також відмовитися від виконання російськомовних пісень, навіть якщо це хіти.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.