Всі діти про це мріють: Могилевська показала 4-річну доньку та розповіла про сюрприз, який для неї зробила

Українська співачка Наталія Могилевська продовжує поділятися подробицями свого сімейного життя. Тільки недавно вона обзавелася "городом", а тепер влаштувала сюрприз для маленької доньки.

Останні два роки життя Наталії Могилевської кардинально змінилося. Якщо раніше вона всю себе присвячувала творчості та кар’єрі, то зараз співачка всі свої сили та любов спрямовує до своєї великої родини – коханого чоловіка Валентина та двох дочок 12-річної Мішель та 4-річної Софії, яких таємно від усіх усиновила майже рік тому. Сьогодні у щільному графіку співачки з’явилися такі пункти, як доставка дітей до школи та дитячого садка, організація дозвілля, купівля дитячих речей та іграшок, а також організація свят та сюрпризів.

Так, напередодні 48-річна Наталія Могилевська розповіла, як прямо у себе на ганку вирощує полуницю, а сьогодні співачка поділилася історією про свою молодшу дочку Софію.

Наталія Могилевська розповіла про город
Наталія Могилевська розповіла про город
Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками
Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками

Як з’ясувалося, 4-річна дівчинка спить в одній кімнаті з мамою і в якийсь момент її старе ліжечко стало їй мало, тоді Могилевська запитала – де придбати екологічно чисті, красиві та функціональні дитячі меблі. Співачка знайшла українських виробників, які відповідають усім її вимогам та виготовляють дуже оригінальні дитячі ліжка зі спортивним ухилом (тобто на ньому є сходи, сітка, каблучки тощо).

Коли 4-річна дочка Могилевської була у дитячому садку, артистка разом із старшою дочкою-підлітком самостійно зібрали ліжечко. Малятко оцінила подарунок. Відео вже з’явилося у Instagram. На кадрах мила дівчинка з кучерями та милом домашньому костюмі постійно лазить по ліжку, тоді як її мама спостерігає за нею збоку.

“Молодша ще ніколи у мене не займалася спортом, і сьогодні я бачу, я розумію, що це качає прес, качає біцепс, додає їй креативу, як подолати цей спортивний майданчик, як використовувати його цікавіше”, – не натішиться нової купівлі артистка.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.