Світлана Лобода вперше розповіла про проблеми у своїх стосунках: “Просто людина така сильна і потужна”

Знаменита українська співачка Світлана Лобода вперше розповіла про негаразди в стосунках, про які мовчала багато років. Що відбувається? Докладніше в матеріалі.

Популярна співачка Світлана Лобода зараз знаходиться у стосунках, деталі яких не поспішає розповідати. Ба більше, роками журналісти не можуть отримати хоча б якусь підказку на рахунок того, з ким насправді живе зірка.

Світлана відмовляється відповідати на дане питання, а на будь-які плітки та припущення лише реагує таємничою посмішкою. Зірка виховує двох прекрасних дочок, і подейкують, що мала роман з німецьким музикантом, на честь якого і назвала спадкоємицю. І все ж таки, це лише залишається чутками, адже артистка доклала усіх зусиль, аби правда про її приватне не вийшла.

Світлана Лобода розповіла про проблеми у минулих стосунках

Світлана Лобода показала свій новий образ
 Світлана Лобода розповіла про абʼюз у минулих стосунках

Якщо Світлана і може чимось поділитися, то лише спогадами про далеке минуле, з яким вона вже ніяк не перетинається, і береже в собі як спогади.

У свіжому інтерв’ю Світлана Лобода вкотре розповіла про те, що в її житті були непрості сторінки, а зокрема мається досвід абʼюзу. Ба більше, лобода говорить про те, що переживала це не раз.

Окрім того співачка зізналася, що в моменті важко зрозуміти, що зараз з тобою так вчиняють, і здебільшого усвідомлення приходить після. За її словами, вона перебувала у стосунках з дуже сильною та вольовою людиною, що ускладнювало життя з ним.

“Так, були. І неодноразово. Ти в цей момент навіть не відчуваєш, що ти знаходишся в якійсь пастці. Просто людина така сильна і потужна, і в неї стільки маніпуляцій, що ти поки не починаєш про Це читати, чути випадки, порівнювати, що твої історії схожі, ти навіть не замислюєшся над цим”, – зазначила зірка сцени.

Нагадуємо, що за останні 2 роки артистка неодноразово потрапляла в скандали. Зокрема, їй навіть довелося підтверджувати, що в неї український паспорт та показувати його публіці.

За останніми даними, Світлана на даний момент проживає разом з чоловіком та дітьми в Європі, імовірно на Мальті.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.