Надія Мейхер з’явилася в Мережі з важливими новинами та показала помітно округлий животик – “Вітаю, дорогі”

42-річна Надія Мейхер зацікавила фотографіями, на яких з'явилася з помітно округлим животом. Невже відома співачка готується до чергового поповнення?

Після свого раптового зникнення із соціальних мереж у 2023 році, про співачку та найяскравішу зірку гурту “ВІА-Гра” Надію Мейхер стало ходити чимало чуток та припущень. Дехто стверджував, що артистка разом із дітьми переїхала до Італії, де продовжує займатися своїм власним брендом одягу Meiher by Meiher, який заснувала ще до війни. Хтось казав, що Надя перебралася до свого чоловіка – відомого російського бізнесмена Михайла Уржумцева і тепер живе у Москві.

Надія Мейхер несподівано засвітилася у Берліні
Надія Мейхер несподівано засвітилася у Берліні

Однак якщо простежити за її новоствореними соцмережами, то в геолокації можна побачити Італію, Іспанію, Німеччину і навіть Україну (що малоймовірно). Є ще одна важлива деталь – останнім часом усі пости у Instagram Надія пише українською мовою. Так, напередодні співачка та модельєр вийшла до шанувальників з важливими новинами та розповіла про нову сукню з шовку з квітковим принтом, яку випустив її бренд.

“Вітаю дорогі мої! Я завжди як дитина радію, коли знаходжу ось такого плану тканину. Цей шовк із неймовірним принтом — справжня нахідка. Чесно кажучи, придбала тканину давно, а «народила» модель виробу лише недавно», – написала в коментарі Мейхер.

Однак замість обговорення сукні з нової колекції, вся увага шанувальників була прикута до помітно округлого живота артистки. Зачіска теж була зовсім іншою. Невже Мейхер збирається знову стати мамою?

Нагадаємо, що Надія Мейхер вже має трьох дітей. Старшому синові Ігорю, якого вона народила від бізнесмена Олександра Ліщенка, незабаром виповниться 22 роки. Двоє доньок одружилися з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим – старшій Ганні приблизно 12 років, молодшій Марії – 9 років.

Надія Мейхер та її чоловік Михайло Уржумцев
Надія Мейхер та її чоловік Михайло Уржумцев

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.