Надія Мейхер з’явилася в Мережі з важливими новинами та показала помітно округлий животик – “Вітаю, дорогі”

42-річна Надія Мейхер зацікавила фотографіями, на яких з'явилася з помітно округлим животом. Невже відома співачка готується до чергового поповнення?

Після свого раптового зникнення із соціальних мереж у 2023 році, про співачку та найяскравішу зірку гурту “ВІА-Гра” Надію Мейхер стало ходити чимало чуток та припущень. Дехто стверджував, що артистка разом із дітьми переїхала до Італії, де продовжує займатися своїм власним брендом одягу Meiher by Meiher, який заснувала ще до війни. Хтось казав, що Надя перебралася до свого чоловіка – відомого російського бізнесмена Михайла Уржумцева і тепер живе у Москві.

Надія Мейхер несподівано засвітилася у Берліні
Надія Мейхер несподівано засвітилася у Берліні

Однак якщо простежити за її новоствореними соцмережами, то в геолокації можна побачити Італію, Іспанію, Німеччину і навіть Україну (що малоймовірно). Є ще одна важлива деталь – останнім часом усі пости у Instagram Надія пише українською мовою. Так, напередодні співачка та модельєр вийшла до шанувальників з важливими новинами та розповіла про нову сукню з шовку з квітковим принтом, яку випустив її бренд.

“Вітаю дорогі мої! Я завжди як дитина радію, коли знаходжу ось такого плану тканину. Цей шовк із неймовірним принтом — справжня нахідка. Чесно кажучи, придбала тканину давно, а «народила» модель виробу лише недавно», – написала в коментарі Мейхер.

Однак замість обговорення сукні з нової колекції, вся увага шанувальників була прикута до помітно округлого живота артистки. Зачіска теж була зовсім іншою. Невже Мейхер збирається знову стати мамою?

Нагадаємо, що Надія Мейхер вже має трьох дітей. Старшому синові Ігорю, якого вона народила від бізнесмена Олександра Ліщенка, незабаром виповниться 22 роки. Двоє доньок одружилися з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим – старшій Ганні приблизно 12 років, молодшій Марії – 9 років.

Надія Мейхер та її чоловік Михайло Уржумцев
Надія Мейхер та її чоловік Михайло Уржумцев

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.