“Я пішла на лікування свідомо”: Цибульська після чуток про роман з Дзідзьо зізналась у проблемах з психікою

Співачка Ольга Цибульська зізналася, що дуже змінилася останнім часом і тепер чесно готова розповісти про свої проблеми, із якими їй довелося боротися.

Співачка Ольга Цибульська, яку вже багато років підозрюють у романі з Михайлом Хомою (Дзідзьо) і навіть вважають його батьком її єдиного сина Нестора, зізналася, що впродовж останніх років, після початку війни в Україні, зазнавала проблем із психічним здоров’ям і навіть зверталася до спеціаліста. Їй довелося пройти спеціальний курс лікування, який призначили лікарі, куди входили досить серйозні препарати.

Цибульська після чуток про роман з Дзідзьо зізналась у проблемах з психікою
Цибульська після чуток про роман з Дзідзьо зізналась у проблемах з психікою

Так, у розмові з журналістами у проєкт “Муз_Тренд” артистка розповіла, що відвідувала одразу двох психологів, але один, за словами Цибульської, виявився безглуздим. Натомість другий був компетентнішим і коли зрозумів, що його професійних навичок не вистачає, щоб упоратися з проблемою Ольги, перенаправив її до психіатра, який уже призначає препарати.

«Пам’ятаю реакцію робітниці аптеки, коли я простягла їй рецепт. Вона навіть перепитала: “Ви впевнені, що вам потрібен цей препарат?”, – згадує Цибульська.

У розмові співачка зазначає, що пішла на такий крок свідомо, бо розуміла, що їй потрібне було саме таке лікування. Проблема була дуже серйозною – Цибульська зовсім перестала відчувати якісь емоції. Все почалося після стресу початку війни та визволення батьків Ольги з окупації під Києвом. Спочатку психіка Цибульської була у “захисному режимі” і, здавалося, з усім справляється, а потім “заблокувала” усі емоції артистки.

Цибульська після чуток про роман з Дзідзьо зізналась у проблемах з психікою
Цибульська після чуток про роман з Дзідзьо зізналась у проблемах з психікою

«Я не відчувала нічого, і для мене це було як смерть, тому що я людина надто емоційна та емпатична».

Коли Ольга Цибульська зрозуміла, що самостійно не може з цім впоратися, то звернулася до фахівців. Лікування зайняло два з половиною місяці.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.