Олена Кравець показала, як рятує банани в Сільпо і викликала фурор на всю Мережу: “Боже, як це мило”

Робити добро дуже просто! Іноді для цього потрібно просто… допомогти бананам? Саме так! У цьому переконалася Олена Кравець та запропонувала підписникам долучитися до неї.

Олена Кравець — це не лише відома українська комедійна акторка та телеведуча, але й особистість, яка не припиняє дивувати своїх прихильників новими проєктами та життєвими змінами. Її кар’єра почалася з гумористичних шоу студії “Квартал 95”, в яких вона стала справжньою зіркою. Проте наприкінці 2022 року Олена зробила важливий крок у своєму житті, покинувши колектив, з яким провела багато років.

Олена Кравець допомогла бананам у Сільпо
Олена Кравець допомогла бананам у Сільпо

Життя після “Кварталу 95”

Олена Кравець нещодавно поділилася, що прийняла рішення піти зі студії для того, щоб розвиватися самостійно. Вона зізналася, що цей крок був для неї важким, адже команда “Кварталу” стала для неї другою родиною. Проте Олена відчула, що настав час для нових викликів та особистого росту. За цей час Кравець взяла участь в десятках проєктів. В деяких зірка виступала в ролі телеведучої, в інших — гості, в третіх — співавторки.

Чудовий гумор навіть у складні часи

Олена бере активну участь у волонтерській діяльності та висвітлює важливі теми у своїх соціальних мережах. Одночасно з цим зірка намагається дарувати хороший настрій своїм підписникам. Кравець не лише ділиться цікавими моментами зі свого життя, але й жартує. Приводом для посмішки можуть стати прості буденні речі, як похід до “Сільпо”.

Олена Кравець допомогла бананам у Сільпо
Олена Кравець допомогла бананам у Сільпо

Одна з найбільших мереж супермаркетів України закликає до свідомого споживання на прикладі бананів. Річ у тому, що бувши не у зв’язці, цей фрукт частіше утилізується, оскільки його не обирають покупці. Тому “Сільпо” закликає купувати саме такі банани, що дуже сподобалося Олені Кравець.

“Боже, Сільпо, дякую! Ви такі людяні. Навіть до бананів”, — сказала гумористка у сторіс

Також разом із старшою донькою зірка розвиває власний YouTube-канал. Наразі вже можна подивитися 10 випусків шоу “Вдома поговоримо”, де Олена та Маша спілкуються між собою та з запрошеними гостями.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.