Оля Полякова зізналася, яке справжнє прізвище у її двох доньок: всі думали, що знають, але ні

Знаменита українська виконавиця Оля Полякова зізналася, яке прізвище у її дітей насправді. Виявляється, спадкоємиці зірки мають інші дані в документах.

На відміну від багатьох своїх колег Оля Полякова ніколи не приховувала від публіки своїх дітей. Марія та Аліса з дитинства звикли до великої кількості уваги зі сторони слухачів артистки. Хоча часом аудиторія була вельми не справедлива до її спадкоємиць, і ставалися навіть скандали, адже зіркова мама завжди готова захищати їх, що б не було.

На даний момент її старша дочка Марія вже отримує вищу освіту, а також пробує себе у ролі співачки. Її композиція на даний момент не користуються популярністю, але все одно в усіх на слуху, адже мова йде про спадкоємицю зірки естради.

Оля Полякова зізналася, яке прізвище у її дітей насправді

Оля Полякова показала, як провела час в компанії привабливого спортсмена
Оля Полякова зізналася, яке прізвище у її дітей насправді

Логічно, що Марія вирішила виступати під прізвищем Полякова, адже воно вже доволі відоме та популярне. Але як з’ясувалося, до дівчини воно має доволі слабке відношення, адже за документами Маша — Буряковська. Про це артистка нещодавно повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у ході прямого ефіру, в якому вона відповідала на запитання від своїх підписників.

За словами артистка, обидві її дочки носять прізвище батька, а Оля Полякова не брала прізвище чоловіка.

Також зірка розповіла про те, де зараз знаходиться її молодша донька Аліса. Як відомо, впродовж двох років вона перебувала у Великобританії. Батьки дуже переживали за її безпеку, а тому не хотіли повертати додому. Тим не менш, Аліса постійно плакала та просила в них забрати її назад. Врешті-решт, мама не змогла чинити дитині супротив, і все ж таки повернула її додому.

На даний момент уся сім’я разом: Марія припинила навчання у британському коледжі і перевелася до Київського університету, Аліса повернулася до своєї школи, чоловік Вадим продовжує працювати в Києві, артистка гастролює Україною. Наприклад, нещодавно вона була з концертом у Кривому Розі.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.