Дантес зізнався, що має високий ризик інсульту: “Я зовнішньо класно виглядаю, а всередині – все погано”

Володимир Дантес дав ексклюзивний коментар, в якому вперше розповів про справжній стан здоровʼя. Чому відомий співак зараз проходить обстеження?

Популярний український співак Володимир Дантес завжди міг похвалитися привабливою зовнішністю, яка зіграла певну роль у його популярності серед жінок. У артиста з самого початку була велика кількість шанувальниць, так само як і у його колишнього партнера Вадима Олійника.

Пізніше йому вдалося підкорити майбутню суперзірку Надю Дорофєєву, з якою він прожив у шлюбі близько восьми років. Співачка зізнавалася, що на початку в них ставалися серйозні скандали через те, що Володимир приймав знаки уваги від фанаток і не бачив у цьому нічого засудливого.

Зараз Дантес у розлучені і зустрічається з блогеркою Дашею Кацуріною. Музикант не поспішає одружуватися і ба більше, на даний момент має певні проблеми зі здоров’ям.

Володимир Дантес зізнався, що має високий ризик інсульту

Володимир Дантес заспівав про важкі стосунки
Володимир Дантес зізнався, що має високий ризик інсульту

У своєму новому інтерв’ю виконавець вперше розповів про ситуацію, яка склалася навколо нього. Виявляється, у артиста вельми високий ризик інсульту, і це генетично особливість, адже його батько помер від цього.

На даний момент Володимир може поскаржитися на певні симптоми, які вказують наближення критичного моменту. На щастя, Дантес знає чого чекати, а тому активно працює над собою, своїм станом, тощо.

Я зараз проходжу обстеження. Це щось із судинами, головою, паморочиться в голові, з тиском якісь проблеми. Лікар сказав, що зараз інсульт помолодшав, а це близько до мене, бо в мене батько помер від цього. Адже навколо так багато стресу. Я зовні виглядаю класно, а всередині все погано, — зізнався музикант.

Нагадуємо, що 2 роки тому музикант пережив чималий скандал через роман своєї екс-дружини з ресторатором Михайлом Кацуріним. Коли Володимир зійшовся з колишньою обранця Надя інформаційний простір було не вгамувати. Однак зараз паром вдалося досягти якогось балансу і пліток навколо них набагато менше.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.