Тоня Матвієнко висловилася про обранця своєї 25-річної дочки Уляни, якого бачила двічі – “Я буду бабуся”

Тоня Матвієнко, яка сама у 17 років уже стала мамою і була одружена, вперше висловилася про обранця своєї доньки Уляни. Сімейні стосунки поки що не склалися.

Співачка Антоніна Матвієнко сама дуже рано стала мамою. У 17 років вона вже народила дитину і вийшла заміж за чоловіка на 7 років старше за неї. Тоді дівчині здавалося, що цей шлюб буде єдиним у її житті і з батьком дочки, яку назвали гарним ім’ям Уляна, вона проживе аж до старості. Однак через 10 років пара розлучилася. Сьогодні Антоніна взагалі не згадує про свого першого чоловіка, всю її увагу займає другий чоловік Арсен Мірзоян та доньки – 25-річна Уля та 8-річна Ніна.

Так, напередодні Антоніна Матвієнко з’явилася в ефірі М1, де докладно розповіла про свою вже дорослу та самостійну дочку, з якою дуже близька. Як з’ясувалося, 25-річна Уляна вже мешкає окремо від мами разом зі своїм коханим. Співачка знайома з чоловіком і бачила його двічі.

Тоня Матвієнко розповіла про обранця своєї 25-річної доньки
Тоня Матвієнко розповіла про обранця своєї 25-річної доньки

“Так вона його береже і мене береже. Нехай поживуть, наживуться, перевірить його”, – сказала Антоніна.

Співачка не вважає за необхідне втручатися у стосунки доньки, бо припускає, що може щось сказати чи підказати, а Уляна хоче все прожити сама.

Що стосується майбутніх онуків, то поки що Антоніна Матвієнко до кінця не може собі такого уявити, хоч і думала про це.

Тоня Матвієнко розповіла про обранця своєї 25-річної доньки
Тоня Матвієнко розповіла про обранця своєї 25-річної доньки

“Боже, як це – у моєї Уляни буде дитина, а я буду бабуся?” Ну, це класно”, – зізналася артистка.

Також Матвієнко розповіла, що готова допомагати молодій парі та із задоволенням робить їм подарунки.

Нагадаємо, що Антоніна Матвієнко почала зустрічатися зі своїм першим чоловіком, коли їй було лише 16 років. Чоловікові на той момент було 23 роки. Їх познайомив спільний друг і з того часу молоді люди не розлучалися. І хоча шлюб тривав 10 років, сьогодні артистка намагається не згадувати про ці стосунки.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.