“Діти – це прекрасно”: 26-річна дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина заговорила про другу вагітність

Роман Сасанчин та його дружина Іванна не так давно стали батьками. Не пройшло й трьох років, як подружжя задумалося над поповненням в родині.

Український виконавець та дворазовий переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин неабияк приголомшив шанувальників звісткою про одруження. Це й не дивно, адже на той час, юнакові було лише 19 років. Ранній шлюб не завжди має граний фінал, тому фани щиро вітали пару, проте сумнівалися, що вони протримаються довго. Незабаром, Іванна народила дівчинку, яку назвали Єлизаветою.

Не пройшло й трьох років, як подружжя задумалося про народження ще однієї дитини. Проте, на такі думки їх наштовхнула лікарка, яка обстежувала Іванну. Жінці діагностували ендометріоз. За словами Сасанчиної, вибір в неї не великий – або народжувати, або приймати гормони.

“Вирішила, буду лікуватися гормонами”, – написала Іванна у своєму Instagram.

Дружина переможця Голосу країни Сасанчина заговорила про другу вагітність

Попри застереження спеціалістів, жінка відмовилася вдруге проходити через вагітність. Вона зізналася, що хоче ще одну дитину. Проте, не збирається її народжувати, поки не твердо стоїть на ногах.

“Вагітність не вилікує цю проблему, а лише забере наслідки, які провокують її. Я не стою твердо на ногах, тому не можу дозволити собі народити ще одне життя. Я хочу, щоб мої діти жили, а не виживали і мали найкраще дитинство та життя. Тому, поки я не стану твердо на ноги, до того моменту, я не буду планувати дитину. Діти – це прекрасно і вони заслуговують на найкраще”, – поділилася блогерка.

Дружина переможця Голосу країни Сасанчина заговорила про другу вагітність
Дружина переможця Голосу країни Сасанчина заговорила про другу вагітність

Нагадаємо, Роман та Іванна познайомилися в компанії спільних друзів. Пара відразу відчула потяг одне до одного. Вже через рік, вони зіграли весілля, а всього за декілька тижнів після цього Іванна народила доньку. Був період, коли подружнє життя пари висіло на волосині. Принаймні про це говорила блогерка. Судячи з усього, їм вдалося домовитися. Ба більше, невдовзі, після балачок про розлучення, вони повінчалися.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.