Євгенія Власова розповіла все, що знає про розставання Меладзе та Брежнєвої – вони справді розлучилися?

Українська співачка Євгенія Власова, яка досі підтримує зв'язок зі своїм кумом Костянтином Меладзе, розкрила деякі подробиці його особистого життя.

Колишній чоловік Віри Брежнєвої продюсер Костянтин Меладзе, який продовжує мовчати про війну, є хрещеним батьком дочки відомої української співачки Євгенії Власової. Як зізналася артистка у недавньому ефірі “Люкс ФМ”, вона досі підтримує зв’язок зі своїм кумом. Остання листування у соцмережах відбулася днями. Про що саме, Власова промовчала.

Євгенія Власова прокоментувала чутки про фіктивне розлучення Брежнєвої та Меладзе
Євгенія Власова прокоментувала чутки про фіктивне розлучення Брежнєвої та Меладзе

У розмові з журналістами також було порушено тему несподіваного розставання Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої. У Мережі ходять припущення, що розлучення пари було фіктивним. Євгенія Власова зізналася, що не знає подробиць, але якби й знала, то все одно не розповідала б.

На думку співачки, Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва були дуже гарною гармонійною парою. Як особи окремо вони теж круті.

“Думаю, що було б класно, щоб усе це було якоюсь помилкою”, – зізналася Власова.

Євгенія Власова прокоментувала чутки про фіктивне розлучення Брежнєвої та Меладзе
Євгенія Власова прокоментувала чутки про фіктивне розлучення Брежнєвої та Меладзе

Зазначимо, що Євгенія Власова спілкувалася з Костянтином Меладзе у перші дні війни. Саме він допоміг співачці та її дочці придбати квитки та виїхати за кордон. Ще один цікавий факт розповіла Власова. Як з’ясувалося, продюсер Костянтин Меладзе 24 лютого 2022 року перебував в Україні.

Зазначимо, що досі Костянтин Меладзе не висловив свою позицію щодо війни. На відміну від своєї дружини Віри Брежнєвої, яка порвала всі зв’язки з Росією, виїхала за кордон і стала допомагати біженцям, Меладзе просто зник. Досі ніхто не знає, де знаходиться продюсер. 2023 року його бачили на курорті у Швейцарії. Деякі журналісти припускають, що Костянтин знаходиться в Італії, де має віллу. До речі, нещодавно в Італії побувала і Віра Брежнєва з усім своїм сімейством – мамою та сестрами.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.