Спливла правда, чим зараз займається у Москві донька Ольги Сумської Антоніна Паперна – “Це великий проєкт”

Для актриси Ольги Сумської це дуже болюча тема. Вона готова говорити про все, але тільки не про свою старшу доньку Антоніну Паперну, яка продовжує жити та працювати у Росії.

Українська актриса Ольга Сумська вже давно веде соціальні мережі, де докладно розповідає про свою творчість та особисте життя, а також висловлюється з приводу різних подій, проте є тема, про яку знаменитість не хоче говорити. Це стосується її старшої доньки Антоніни Паперної, яка після початку війни в Україні залишилася жити із сім’єю – чоловіком російським актором Володимиром Ягличем та двома дітьми в Росії. Мало того, Тоня продовжує з’являтися на світських тусовках, а також зніматись у серіалах.

Антоніна Паперна з чоловіком у Москві

Так, стало відомо, що старша дочка Ольги Сумської зіграла одну з ключових, але не головних ролей у російському багатосерійному фільмі “Постукай у мої двері в Москві”, який є адаптацією популярного турецького серіалу. У коментарі після виходу фільму на екрани Паперна зазначила, що вважає його “великим проектом” і була дуже рада взяти участь у ньому. Зважаючи на все, Тоня дуже пишається цією роботою.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі
Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі

Нагадаємо, що Ольга Сумська уникає незручних питань про свою дочку. На критику про її “мовчазну” позицію актриса завжди відповідає, що Антоніна заручниця становища і не може відкрито висловлюватися з приводу війни, але вона дуже співпереживає своїй країні та рідним, які залишилися в Україні. Головне що утримує Тоню – це страх за себе та своїх дітей.

У той час, як старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна продовжує зніматися у російських серіалах, її молодша донька від Віталія Борисюка – Ганна грає на сцені разом зі своїми батьками. Після закінчення театрального вишу 22-річна актриса здобула одну з ключових ролей у виставі та з успіхом її грає на радість захопленої публіки.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.