Стало відомо, який насправді колір волосся у Каті Репяхової: подружки та родичі злили фото на її 30-річчя

Відгримів 30-річний ювілей четвертої дружини Віктора Павліка блогерки Катерини Репяхової. Привітання надходять досі, а багато хто навіть дуже здивував.

Вчора, 13 червня 2024 року молода дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова відзначала свій ювілей. До організації свята блогерка підійшла з усією відповідальністю – заздалегідь обрала ресторан, замовила індивідуальне оформлення з фотозоною, прикупила кілька нарядів, які міняла протягом вечора. За музичне оформлення відповідав знаменитий чоловік. Він же з’явився в ювілейному кліпі, який Катя оприлюднила на своїй сторінці з самого ранку.

А цей час у мікроблозі Репяхової надходили вітання від родичів та подруг. Багато хто намагався обирати спільні фотографії. Найбільше знімків оприлюднила її старша сестра, яка зараз живе в Ізраїлі. Як з’ясувалося, коли Катя ще не була дружиною Віктора Павлика, то була темною шатенкою. На всіх знімках юну Репяхову можна побачити не тільки з натуральним волоссям, але і з колишнім носом та підборіддям.

Стало відомо, який насправді колір волосся у Каті Репяхової: подружки та родичі злили фото
Стало відомо, який насправді колір волосся у Каті Репяхової: подружки та родичі злили фото

За рік молода дружина Павлика кардинально змінилася зовні. Від минулої Каті вже не лишилося сліду. Після ринопластики та зміни форми підборіддя, як вважають багато її фанати, Репяхова стала схожа на Тіну Кароль.

Катерина Репяхова після ринопластики
Катерина Репяхова після ринопластики

І хоча Віктор Павлик був проти пластичних операцій своєї молодої дружини, результатом він також залишився задоволеним. До речі, на цьому Катерина Репяхова зупинятись не збирається. Наступна за планом – операція з корекції грудей, але це буде лише після народження другої дитини. Також дівчина активно займається у спортзалі, щоб удосконалити фігуру.

Схожі статті

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чому вона з ведучим: справа не в коханні, не в дітях, і не цінностях

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про те, чому вона досі разом з ведучим. Виявилося, що справа не в коханні, не в цінностях і не в дітях.