Костянтин Грубич розповів, як 10 років тому Андрій Данилко плакав після смерті доньки: “Він мені подзвонив”

Андрій Данилко та телеведучий Костянтин Грубич мали чудові стосунки. Але всього одна подія значно вплинула на життя обох зірок та звела нанівець їхнє спілкування.

Андрій Данилко — прекрасний, дуже талановитий актор. Костянтин Грубич не спростовує неймовірного таланту артиста, більш відомого шанувальникам під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка. Здібності Данилка дуже допомогли йому досягти успіху.

Костянтин Грубич розповів правду про стосунки з Андрієм Данилком
Костянтин Грубич розповів правду про стосунки з Андрієм Данилком

Але сам співак відзначав, що значним фактором, який сприяв росту його популярності, був Костя Грубич. Саме телеведучий відкрив Андрія для телебачення, що стало початком їхньої багаторічної дружби. Данилко навіть хотів стати хрещеним батьком доньки Грубича. Але, на жаль, трагічні події поставили хрест на планах обох чоловіків.

Рана, яка не здатна загоїтися

Від втрати своєї 17-річної доньки Олі, яка загинула у липні 2014 року, Костянтин не може оговтатися й досі. Фатального вечора дівчина поверталася додому, коли її збив автомобіль на пішохідному переході в Києві. Хоча лікарі докладали титанічних зусиль, Оля померла після трьох тижнів у комі​. Грубич згадує той день із великим болем.

“Може це була моя провина. Я не пішов зустріти її. Вона сказала, що не потрібно зустрічати. Вона була дуже самостійною”​​, — розповідає телеведучий

Протягом десяти років слідство так і не змогло встановити особу винного у цій трагедії. Грубич підозрює, що ця людина могла бути “непростою”, тому поліція приховала від його сім’ї правду про водія. Ця невизначеність ще більше ускладнює процес зцілення для сім’ї, адже знання про винуватця могло б дати хоч якусь розраду та відчуття справедливості.

Втратив одразу двох близьких людей

Ця трагедія залишила незгладимий слід у житті Костянтина, змусивши його переосмислити багато аспектів свого життя. Особливу підтримку у найважчий період надавав Андрій Данилко. За словами Грубича, артист плакав після цієї страшної події та навіть просив у нього пробачення. Це вибачення було особливо дивним для Грубича, оскільки він не розумів, чому його друг почувався винним у цій трагедії.

Втім, це було дуже давно. З того часу їхні стосунки зазнали значних змін. Телеведучий зізнається, що колись хороші друзі сьогодні більше не спілкуються. Єдина їхня взаємодія полягає у тому, що Костянтин щорічно вітає Данилка з днем народження. Андрій же не пише Грубичу навіть на свята.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.