“Ну такі співпадіння – не співпадіння”: відомий ведучий прокоментував роман Потапа з подругою Каменських

Вже декілька місяців в мережі ходять чутки про громадян Потапа з кращою подругою Насті Каменських. Відомий український ведучий відреагував на дану новину.

Декілька місяців тому скандальний блогер Богдан Беспалов вперше розповів про те, що Потап та Настя Каменських нібито не живуть разом через зраду Олексія. Ба більше, за його словами, продюсер зрадив своїй дружині з її кращою подругою Анною Андрійчук.

Настя нібито про все дізналася, але не хоче виносити скандал на публіку. За такої версії поведінка Олексія Завгороднього вельми зрозуміла, адже за невідомих причина раптом колишній підопічний Потапа почав його критикувати, і поводиться зовсім не як його друг. Хоча раніше в них були доволі тісні відносини.

Фешак прокоментував роман Потапа з подругою Насті Каменських

Настя Каменських та Потап
 Фешак прокоментував роман Потапа з подругою Каменських

Настя Каменських та Потап на дані новини не реагують. Що вже казати про Анну Андрійчук, яка давно зникла з інформаційного простору і не проявляється як раніше: Настя Каменських більше не бери її з собою та не світить на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ведучий “#ністиданісовісті” Фешак звернув на це увагу й запропонував колегам обговорити.

“Це якісь мої сни при температурі 40 °С, – відреагував Адамов. – Колишня дружина Позитива – коханка Потапа. Як так? Це офіційно?”

Фешак заявив, що дійсно така інформація є, і навряд вона неправдива, так як блукає мережею вже певний час.

“Ну такі співпадіння – не співпадіння. Подейкують, що Аня й Настя ось після цього “підвозу” [за версією Богдана Беспалова, Потап підвіз Андрійчук до готелю, після чого в них зав’язалися стосунки] припинили спілкуватися”

Варто відзначити, що з Анною Андрійчук Настя Каменських спілкується вже багато років, і колись подруги дійсно були не розлив вода. Ба більше, навіть під час евакуації до Іспанії артистка забрала з собою подругу.

Припинили створювати спільний контент Настя та Анна приблизно восени 2022-го. У той самий період усі троє повернулися до України, після чого все кардинально змінилося.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.