“Вона багато пережила”: Євгенія Власова зізналася, чому не показує свою дорослу доньку — їй вже 19 років

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше розповіла, чому ніколи не показує свою дорослу дочку Ніну і навіть не хоче називати її "донькою".

Хоча Євгенія Власова завершила свою музичну кар’єру багато років тому, вона надзвичайним чином продовжувала залишатися мрією для багатьох чоловіків, а також сіяла у серцях своїх фанатів надію на те, що все ж таки рано чи пізно повернеться на естраду. І дійсно, нещодавно Євгенія Власова презентувала новий кліп.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона також стала набагато активнішою. Окрім того, зірка дає уроки з вокалу, активно подорожує, веде блог.

Євгенія Власова розповіла, чому не показує дорослу дочку

Євгенія Власова презентувала новий кліп та показала, як виглядає зараз
Євгенія Власова розповіла, чому не показує дорослу дочку

З пікового моменту популярності Євгенія Власова і пройшло 20 років, але її думки, зізнання та діяльність досі цікава публіці. Зокрема, фанати пам’ятають, що у артистки є дочка, яка народилась 19 років тому. Дівчинку звуть Ніною, і вона вже доросла.

У новому інтерв’ю у зірки поцікавилися на рахунок її спадкоємиці, на що Євгенія зізналася, що не хоче її робити публічною людиною. Мовляв, дівчина отримала надзвичайно кількість уваги в дитинстві, натерпілася, і зараз насолоджується приватним життям.

“Я нічого не казатиму про дочку. Мені навіть не хочеться говорити слово “донька”. Вона багато пережила процесів і проблем, пов’язаних з цим. Мені вистачило моїх процесів, котрі вже були, коли вона була маленькою”

Нагадуємо, що хрещеним батьком дівчинки являється Костянтин Меладзе. З продюсером співачка не спілкувалася вже дуже давно, але від коментарів на його рахунок утримується.

Зокрема, 3 роки тому навколо нього був гучний скандал: Ані Лорак, Анастасія Приходько, Ольга Полякова звинуватили чоловіка у недостойній поведінці по відношенню до своїх підопічних. Костянтин на дані звинувачення не відреагував, а на його захист здебільшого ставали колеги чоловічої статі.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.