Як виглядають єдиний син і три дочки Святослава Вакарчука? Музикант ховав своїх діток до останнього

Святослав Вакарчук показав, як виглядають усі його діти. Не так давно стало відомо, що музикант став спочатку батьком сина, а потім і дочки. Втім, насправді він багатодітний.

Хоча зірку вважали бездітним тривалий час, адже у шлюбі з Лялею Фонарьовю зірка виховував її спадкоємицю від попередніх стосунків Ксенію, до дівчинки він ставився як до рідної. Святослав її виховав, пізніше посприяв її освіті, і мав прекрасні стосунки з Баркою.

3 роки тому стало відомо, що Святослав все ж таки отримав рідну дитину. Дружина Євгенія народила йому первістка Івана. Хлопчик отримав ім’я на честь свого легендарного дідуся. Вже через рік народилася на світ і Соломія.

Святослав Вакарчук показав, як виглядають його діти

Святослав Вакарчук показав, як виглядають його діти

Хоча Святослав дуже хотів провести час зі своїми спадкоємцями, доля розпорядилася іншим чином: чоловіку довелося поїхати з гастролями підтримувати захисників та співвітчизників. У своїх інтерв’ю Вакарчук зізнався, що йому довелося розставити пріоритети, і так як він хоче хорошого майбутнього для своїх дітей, то зараз вимушений подорожувати країною, а не сидіти вдома та насолоджуватися життям.

Особистість його нової обраниці також довго була прихованою. Втім, журналістам швидко вдалося її встановити. Тоді ж стало зрозуміло, що насправді родина вже багатодітна, адже і в цих стосунках Святослав Вакарчук має падчерку, яку звуть Софією.

Які встановилися стосунки між ними достеменно невідомо, адже Святослав Вакарчук та його обранець ця не дають жодних інтерв’ю, і тим паче не розповідають нічого про свою сім’ю. На даний момент навіть невідомо, чи знаходиться продюсерка в Україні, або ж у безпеці разом з дітьми за кордоном.

Фанати очікували, що можливо у пари народиться ще дитина. Однак зважаючи на те, що Євгенія і зараз як мати моє величезне навантаження, будучи багатодітною, шанси на це серйозно зменшуються. Зараз єдиному сину музиканта має бути приблизно 3 роки. Старша падчерка тим часом вже наблизилися до зрілості і перетнула позначку 30.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.