Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?

Своє щастя Наталія Сумська шукала спочатку у союзі з Ігорем Мамаєм, а вже потім з Анатолієм Хостікоєвим. Своє кохання вони усвідомили далеко не одразу, але коли це сталося, вже не розлучалися. У пари народився всього один-єдиний спільний син. Назвали його В’ячеславом, на честь дідуся по маминій лінії. Однак, він став частиною акторської династії Хостікоєвих.

У хлопчика на момент появи на світ вже було двоє рідних людей: брат Георгій Хостікоєв та сестра Дарина Мамай. Втім, з ними у нього було вельми багато речей, які їх розєднували. Зокрема, мова йде про величезну різницю у віці.

Що ж стосується потенційного майбутнього, В’ячеславу пощастило набагато більше, адже він народився у вельми успішний парі акторів, які змогли йому дати абсолютно все: від таланту та навичок до прекрасної зовнішності. І Анатолій, і Наталія завжди славилися своєю вродою.

Наталія Сумська розповіла, як склалося життя її єдиного сина

Грають матір та сина: Ольга Сумська розповіла про роботу з Хостікоєвим
Наталія Сумська розповіла, як склалося життя її єдиного сина

В’ячеслав отримав відповідну освіту для того, щоб грати в театрі, і зараз активно з’являється і у виставах, і в кіно і навіть являється актором дубляжу. Йому доводиться грати з матір’ю, батьком, колишніми одногрупниками і навіть тіткою Ольгою, з якою він донедавна був у прекрасних стосунках.

В’ячеслав Хостікоєв не покинув території України і нині часто виходить на зв’язок. Принаймні, за офіційною версією він на батьківщині. Поки що хлопець не одружений, однак це може змінитися в будь-який момент, адже в нього є кохана жінка. Він живе окремо від батьків, судячи з усього в квартирі, і не надто активний в соціальних мережах, хоча і виходить на зв’язок.

Нещодавно з ним прогримів скандал у сім’ї: В’ячеслав розкритикував свою кузину Антоніну за те, що вона на даний момент проживає в Москві та не приїхала на похорон своєї бабусі. Почувши це, зіркова мати Ольга Сумська, встала на захист своєї дитини і заявила, що родина Наталії взагалі не з’явилася попрощатися з Ганною Іванівною. Досі невідомо, кого вона назвала “потворою”: свого племінника чи журналіста, який брав у нього інтерв’ю.

Схожі статті

Перспективний 66-річний підліток: Павло Зібров приготувався до незвичного святкування свого дня народження

Бажання бути в трендах властиво будь-якій зірці. Ось і 66-річний Павло Зібров вирішив не ігнорувати актуальні тенденції та оновити власний репертуар піснею, яка точно звучатиме із тисяч пристроїв.

“Ор стояв до Борисполя”: травесті-діва Монро розповіла про те, що її сусіди не соромляться робити публічно

Сучасному суспільству часто намагаються донести ідею доброти та рівності серед усіх. Але такі заклики часто залишаються без уваги. Натомість люди проявляють грубість, свідком якої стала і діва Монро.

“Я нікому не платила”: Ірина Пруднікова із “МастерШеф-13” розповіла, чому не має власного ресторану

Взяти участь у "МастерШеф" мріють мільйони українців. Але дехто навіть після купи спроб не може здійснити мрію. Ірина Пруднікова розповіла про те, кому їй довелося дати грошей, щоб опинитися на шоу.