Недотягує: Аліна Гросу вразила зізнанням про свого чоловіка, за якого таємно вийшла заміж в Каліфорнії

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вразила зізнанням про свого чоловіка та екс-обранців. Вона вперше порівняла їх на публіку і зробила висновок.

Тривалий час публіка вважала, що Аліна Гросу у поїхала до Сполучених Штатів Америки вже у статусі вільної жінки. Зокрема, артистка сама говорила про те, що не потрібно було робити свої стосунки з Романом Полянське публічними. І мовляв, шкодує про це.

Однак зараз фанати впевнені, що тим таємничим чоловіком, за якого вона вийшла заміж і є Роман. Зокрема про це говорять певні ознаки його зовнішності, які помітні неозброєним оком.

Аліна Гросу розповіла, що думає про усіх своїх чоловіків

Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка
Аліна Гросу розповіла, що думає про усіх своїх чоловіків

Аліна в свою чергу не поспішає розповідати правду про те, що відбувається з нею, з ким вона пов’язала своє життя та інші деталі.

Артистка записує пісні, насолоджується життям, активно фотографуються та веде особистий блог соціальній мережі Instagram. І саме там, вона нещодавно зробила ще одне вельми неочікуване зізнання. За її словами, усі її колишні чоловіки не дотягують, а пізніше стало відомо, що вона мала на увазі, ніби вони не дотягують до її батька, який дав їй все.

Варто відзначити, що у Аліни Гросу дійсно дуже люблячий тато. Відомий у вузьких колах бізнесмен свого часу влаштував для спадкоємиці романтичну казку, за яку заплатив чималі кошти, навіть не дивлячись на той факт, що у щасливий кінець цих стосунків не вірив.

Аліна Гросу розповіла, що думає про усіх своїх чоловіків

Співачка розповідала, що її батько попереджав дії на рахунок її колишнього чоловіка Олександра Комкова, і знав, що з цього добра не буде. Однак, дав їй повне право розпоряджатися своїм життям, як вона захоче, повністю її підтримав у її рішеннях і оплатив весілля.

Зараз Аліна Гросу щаслива у шлюбі і навіть говорить про поповнення в сім’ї. Співачка готова народити дитину, але поки що не зізнається, коли планує це зробити, і кого хоче: хлопчика чи дівчинку.

Роман Полянський тим часом продовжує ховатися від публіки, не проявляє жодної активності в Інстаграм, але все частіше обговорюється пресою.

Схожі статті

Перспективний 66-річний підліток: Павло Зібров приготувався до незвичного святкування свого дня народження

Бажання бути в трендах властиво будь-якій зірці. Ось і 66-річний Павло Зібров вирішив не ігнорувати актуальні тенденції та оновити власний репертуар піснею, яка точно звучатиме із тисяч пристроїв.

“Ор стояв до Борисполя”: травесті-діва Монро розповіла про те, що її сусіди не соромляться робити публічно

Сучасному суспільству часто намагаються донести ідею доброти та рівності серед усіх. Але такі заклики часто залишаються без уваги. Натомість люди проявляють грубість, свідком якої стала і діва Монро.

“Я нікому не платила”: Ірина Пруднікова із “МастерШеф-13” розповіла, чому не має власного ресторану

Взяти участь у "МастерШеф" мріють мільйони українців. Але дехто навіть після купи спроб не може здійснити мрію. Ірина Пруднікова розповіла про те, кому їй довелося дати грошей, щоб опинитися на шоу.