Дуже кохав Могилевську, але закінчив роман через ревнощі: чию присутність в стосунках не витримав її коханий

Наталія Могилевська неодноразово називала Єгора Долініна "коханням усього свого життя". Але чому обранець зірки раптом вирішив завершити стосунки з нею?

Стосунки Наталі Могилевської та успішного бізнесмена Єгора Долініна свого часу були надзвичайною глянцевої історією, яка привертала увагу, і завжди була цікавою для читача чи глядача.

Журналісти з великим треба там ставилися до можливості написати матеріал щодо цієї пари. Єгор та Наталія завжди йшли назустріч пресі та розповідали надзвичайні речі про себе. Складалося враження, що любов велика та пристрасна дійсно існує, і Могилевська та її обранець — прямий доказ цього.

Наталія Могилевська розповіла про причину розлучення з Єгором Доліниним

Наталя Могилевська показала, як вона відволікається від буденності
Наталія Могилевська розповіла про причину розлучення з Єгором Долініним

Але вогонь пристрасті необхідно не тільки підтримувати, але і його треба боятися. В якийсь момент Наталія Могилевська зізналася, що розійшлася зі своїм обранцем. Але короткий проміжок часу вони змогли налагодити проблему між ними і повернулися до минулого формату взаємин.

Кризу вирішила саме Наталія: вона придбала квартиру поруч з квартирою свого коханого і зробила з неї робочий простір. Це дозволяло їй не відволікатися від родини. А у випадку коли необхідно було відлучитися попрацювати в Могилевська одразу переходила в інше приміщення.

 Наталія Могилевська розповіла про причину розлучення з Єгором Долініним

Саме так вона тоді вирішила проблему ревнощів свого коханого, адже він найбільше ревнував її саме до роботи. Як з’ясувалося пізніше цей компроміс допоміг парі ненадовго. Через 5 років Єгор все ж таки відмовився від цього роману. Пара не побралася, спільних дітей в них не було. І це попри те, що Могилевська дуже хотіла народити від Єгора.

Вона називала його своїм найбільшим коханням, а коли стало відомо про одруження бізнесмена з іншою, відмовилася коментувати дану подію. Спекуляція почуттями артистка переросла у справжній інформаційний жах, і вона заявила, що більше ніколи в жодному своєму інтерв’ю не буде обговорювати Єгора.

Схожі статті

Перспективний 66-річний підліток: Павло Зібров приготувався до незвичного святкування свого дня народження

Бажання бути в трендах властиво будь-якій зірці. Ось і 66-річний Павло Зібров вирішив не ігнорувати актуальні тенденції та оновити власний репертуар піснею, яка точно звучатиме із тисяч пристроїв.

“Ор стояв до Борисполя”: травесті-діва Монро розповіла про те, що її сусіди не соромляться робити публічно

Сучасному суспільству часто намагаються донести ідею доброти та рівності серед усіх. Але такі заклики часто залишаються без уваги. Натомість люди проявляють грубість, свідком якої стала і діва Монро.

“Я нікому не платила”: Ірина Пруднікова із “МастерШеф-13” розповіла, чому не має власного ресторану

Взяти участь у "МастерШеф" мріють мільйони українців. Але дехто навіть після купи спроб не може здійснити мрію. Ірина Пруднікова розповіла про те, кому їй довелося дати грошей, щоб опинитися на шоу.