Її не перевершили ні Олена Мозгова, ні Вікторія Мартинюк: як виглядає нинішня дружина Олександра Пономарьова

Олександр Пономарьов вельми обережно почав ставитися до приватного життя, і після непростого періоду у шлюбі з Вікторією Мартинюк почав приховувати абсолютно все.

Останні декілька років ім’я Олександра Пономарьова, якщо і пов’язували з ім’ям іншої жінки, то здебільшого з Марією Яремчук. На це є безліч причин. Зокрема, саме з нею в нього виникла шалена хімія під час їхнього дуету. Окрім того, Марія Назарівна раптово зникла зі сцени та завела сім’ю. Публіка схилялися до думки, що таємним чоловіком виконавиці може бути саме Олександр, який навіть якось пожартував про їхній роман.

Так би мовити, у кожному жарті є доля істини. Була висока вірогідність того, що Олександр в якийсь момент просто вирішив не робити з їхніх стосунків публічну справу, а тому забрав свої слова назад. Тим не менш, відомості про його цивільну дружину насправді вийшли назовні набагато раніше. І Марії Яремчук ще не було у житті виконавця.

Вікторія Мартинюк розповіла про нинішню дружину Олександра Пономарьова

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його обраниця
Вікторія Мартинюк розповіла про нинішню дружину Олександра Пономарьова

Вперше про неї згадала Вікторія Мартинюк, яка розповіла, що навчає свого сина ставитися з великою повагою до мачухи та дослухатися до її зауважень, навіть якщо генетично вона не має до нього жодного відношення. Таким чином Мартинюк намагалася показати, що у них в сім’ї хороша та здорова атмосфера.

Вікторія Мартинюк розповіла про нинішню дружину Олександра Пономарьова
Вікторія Мартинюк розповіла про нинішню дружину Олександра Пономарьова

За деякими відомостями, Олександр Пономарьов пов’язав своє життя з вельми багатою спадкоємицею бізнесу, яку звуть Софія. За офіційними даними, вони не побралися. Втім забагато років могло багато чого змінитися.

На архівних фотографіях та на нових знімках Софія майже не змінилася. Зокрема, півроку тому Володимир Остапчук за світив дівчину на посиденьках, де був присутній Олександр Пономарьов. Софія сиділа поруч з ним, а на безіменному пальці в неї красувалася розкішна обручка.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.