Її не перевершили ні Олена Мозгова, ні Вікторія Мартинюк: як виглядає нинішня дружина Олександра Пономарьова

Олександр Пономарьов вельми обережно почав ставитися до приватного життя, і після непростого періоду у шлюбі з Вікторією Мартинюк почав приховувати абсолютно все.

Останні декілька років ім’я Олександра Пономарьова, якщо і пов’язували з ім’ям іншої жінки, то здебільшого з Марією Яремчук. На це є безліч причин. Зокрема, саме з нею в нього виникла шалена хімія під час їхнього дуету. Окрім того, Марія Назарівна раптово зникла зі сцени та завела сім’ю. Публіка схилялися до думки, що таємним чоловіком виконавиці може бути саме Олександр, який навіть якось пожартував про їхній роман.

Так би мовити, у кожному жарті є доля істини. Була висока вірогідність того, що Олександр в якийсь момент просто вирішив не робити з їхніх стосунків публічну справу, а тому забрав свої слова назад. Тим не менш, відомості про його цивільну дружину насправді вийшли назовні набагато раніше. І Марії Яремчук ще не було у житті виконавця.

Вікторія Мартинюк розповіла про нинішню дружину Олександра Пономарьова

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його обраниця
Вікторія Мартинюк розповіла про нинішню дружину Олександра Пономарьова

Вперше про неї згадала Вікторія Мартинюк, яка розповіла, що навчає свого сина ставитися з великою повагою до мачухи та дослухатися до її зауважень, навіть якщо генетично вона не має до нього жодного відношення. Таким чином Мартинюк намагалася показати, що у них в сім’ї хороша та здорова атмосфера.

Вікторія Мартинюк розповіла про нинішню дружину Олександра Пономарьова
Вікторія Мартинюк розповіла про нинішню дружину Олександра Пономарьова

За деякими відомостями, Олександр Пономарьов пов’язав своє життя з вельми багатою спадкоємицею бізнесу, яку звуть Софія. За офіційними даними, вони не побралися. Втім забагато років могло багато чого змінитися.

На архівних фотографіях та на нових знімках Софія майже не змінилася. Зокрема, півроку тому Володимир Остапчук за світив дівчину на посиденьках, де був присутній Олександр Пономарьов. Софія сиділа поруч з ним, а на безіменному пальці в неї красувалася розкішна обручка.

Схожі статті

Перспективний 66-річний підліток: Павло Зібров приготувався до незвичного святкування свого дня народження

Бажання бути в трендах властиво будь-якій зірці. Ось і 66-річний Павло Зібров вирішив не ігнорувати актуальні тенденції та оновити власний репертуар піснею, яка точно звучатиме із тисяч пристроїв.

“Ор стояв до Борисполя”: травесті-діва Монро розповіла про те, що її сусіди не соромляться робити публічно

Сучасному суспільству часто намагаються донести ідею доброти та рівності серед усіх. Але такі заклики часто залишаються без уваги. Натомість люди проявляють грубість, свідком якої стала і діва Монро.

“Я нікому не платила”: Ірина Пруднікова із “МастерШеф-13” розповіла, чому не має власного ресторану

Взяти участь у "МастерШеф" мріють мільйони українців. Але дехто навіть після купи спроб не може здійснити мрію. Ірина Пруднікова розповіла про те, кому їй довелося дати грошей, щоб опинитися на шоу.