Стала розлучницею: Оля Полякова втрутилася в чужий шлюб та поклала йому кінець лише одним простим реченням

Знаменита співачка Оля Полякова не знайшла собі холостого обранця, а тому швидко вирішила питання зі шлюбом свого коханого. Співачка завершила його одним реченням.

Оля Полякова може похизуватися красивою та міцною родиною. 20 років тому артистка вдало вийшла заміж за київського бізнесмена, і згодом народила від нього дітей. Пізніше Вадим допоміг їй побудувати музичну кар’єру, і в момент кризи артистка взяла кермо в свої руки і стала головою родини.

Оля ніколи не приховувала, що кризи мали місце, і часом вельми серйозні. Якось вона навіть хотіла розлучитися зі своїм обранцем, але в процесі розмови завжди приходила до висновку, що не зможу покинути таку хорошу людину, як Вадим.

Оля Полякова розповіла, як почала зустрічатися з Вадимом Буряковським

Оля Полякова назвала своїм чоловіком не Буряковського
Оля Полякова розповіла, як почала зустрічатися з Вадимом Буряковським

А от дістався він їй не так вже й просто. Оля Полякова ніколи не приховувала і того факту, що стала своєрідною коханкою. Хоча наполягає на тому, що ніякої близькості в них не було, поки бізнесмен був одружений.

Зі співачкою він познайомився на торжестві, де вона виступала. Між ними швидко зав’язалися взаємини. Вадим неодноразово намагався переступити певні кордони і вийти на любовні стосунки зі співачкою. Однак вона поставила ультиматум: чоловік має спочатку розлучитися.

На диво Вадим швидко зреагував і одразу ж вирішив це питання. Дітей у його минулому шлюбі не було, а тому з цим процесом можна було не затягувати. Лише після цього Полякова віддала серце обранцю.

У своїх інтерв’ю Оля Полякова завжди радить, що навіть якщо вашому житті з’явився чоловік одружений, то необхідно змусити його покінчити з шлюбом, або в іншому випадку взагалі не вступати в любовні стосунки. Мовляв, такий вузол обов’язково необхідно розв’язувати одразу, інакше потім усім буде боляче та тривожно.

Цікаво, що Вадим інтерв’ю своєї дружини ніколи не коментував, і здається, що ставиться дуже спокійно до її зізнань про його невірність колишній дружині.

Схожі статті

Називає Катерину Полтавську 24-річною дружиною: Володимир Остапчук не може змиритися з різницею у віці?

Про різницю у віці між Володимиром Остапчуком та Катериною Полтавською говорили часто. Але здавалося, що саму пару це не хвилює. Для чого ж тоді шоумен у новому дописі зробив акцент на вік?

У Могилевської забирають її улюбленця: співачка розповіла, чому не може проводити час зі своїм собакою

Коли в житті батьків з'являються діти, то з ними часто доводиться ділитися всім, незалежно від бажання. І 48-річна Наталія Могилевська переконалася у цьому на власному досвіді.

Потап вирішив долучати сина до якісної музики: створені продюсером проєкти до цього відношення не мають

Музику Потапа знають мільйони українців. І, вочевидь, Олексій хотів би, щоб його слухали якомога частіше. Ну, крім власного сина, бо Андрію артист показує якісніші треки від інших виконавців.