На кого Христина Соловій проміняла Сергія Жадана? Увела його із родини, а потім сильно закохалася в іншого

Христина Соловій розповіла про своє минуле з Сергієм Жаданом. Не встигла пара повідомити, що вони разом, як їхні дороги розійшлися назавжди.

3 роки тому вперше з’явилися чутки про те, що Христина Соловій та поет Сергій Жадан. Ця історія набувала скандального відтінку, адже письменник на той момент був одружений. Не пройшло і декількох місяців, як стало відомо про розлучення пари.

На усі запитання стосовно імовірних романтичних відносин і Христина, і Сергій відповідали різко та із запереченням. Але як з’ясувалося, це була неправда. Артистів дійсно пов’язувала близькість, яка невдовзі після початку співпраці між ними виникла.

Христина Соловій розповіла про своє розставання з Сергієм Жаданом

Христина Соловій поранилася під час концерту
Христина Соловій розповіла про своє розставання з Сергієм Жаданом

Лише після розставання з письменником Христина Соловій зізналася, що дійсно вступила у стосунки з одруженим чоловіком, хоча не мала сильних почуттів до нього. Тим не менш, дистанція між ними скорочувалася і незабаром взаємини набули серйозного характеру.

На той момент Соловій та Жадан були нерозлучними: вони давали разом концерти, проводили прес-конференції, складали пісні та музику, гуляли містом, що згодом і стало причиною зливу їхніх фотографій до мережі. Зокрема, користувачка наштовхнулася на зіркову пару, коли ті рухалися під руку вздовж узбережжя. Даний кадр і став таким собі неофіційним доказом їхнього роману.

В інтерв’ю Маші Єфросиніній Христина Соловій зізналася, що покинула Сергія Жадана через іншого. Мовляв, закохалася. Особистість нового обранця Христина не розкриває, як і не розповідає про те, коли все закрутилося. Але стало очевидно, що дівчині довелося робити вибір.

Сергій Жадан досі не дав офіційної реакції на інтерв’ю своєї колишньої, хоча в мережі декілька разів дав зрозуміти, що вражений її вчинком.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.