Екс-дружина Дзідзьо Славія зізналася, чи підтримує спілкування з ним після розлучення: “Як з ним легко”

Колишня дружина DZIDZIO Славія розповіла, які в них стосунки зараз. Михайло Хома та його екс-кохана не разом вже 3 роки, і за цей час мало що змінилося.

Так, колись ці двоє були не розлий вода. Вони розпочали свої стосунки ще з юних років, тому спостерігали за розвитком одне одного. Ба більше, вони навіть намагалися будувати кар’єру музичному гурті разом. Але пізніше шоу-бізнесі їхні дороги розійшлися.

Славія вийшла заміж за свого коханого і стала дома господинею. Вона продовжувала мріяти про зіркове життя і навіть таємно від чоловіка намагалася проходити кастинг. Однак, Михайло був проти цього. Його основним аргументом було не бажання мати конкурента вдома. У пари не було спільних дітей, і вони не повінчалися.

Пізніше з’явилася інформація, що останні декілька років перед розлученням Ярослава вже була з іншим чоловіком. Славія так і не спростувала дану інформацію, але серйозно посварилася з журналістом, який її поширив.

Колишня дружина Дзідзьо Славія розповіла, які в них стосунки зараз

Славія розповіла, як зараз спілкується із колишнім чоловіком Дзідзьо
Славія розповіла, як зараз спілкується із колишнім чоловіком Дзідзьо

Під час розлучення Славія не претендувала на майно, яке нажила зі співаком у шлюбі. Він натомість подарував їй розкішну квартиру на березі озера. Як зʼясувалося потім, вони все ж таки змогли знайти шлях до серця одне одного.

У новому інтерв’ю Славія розповіла, що вони залишилися добрими друзями, і можуть спілкуватися годинами.

“Мені подобається Михайло як друг. Він дуже класний в дружбі, приділяє багато уваги людям, які поруч. Причому друзям приділяє більше уваги, ніж рідним. Я завжди думала: “Як класно бути Михайловим другом, як з ним легко”. Бо вдома він зовсім інший. Але Михайло пояснював, що коли мама сварить свою дитину, то не означає, що вона її не любить. Казав сприймати його критику за любов. Я так і сприймала”, – додала вона.

У своєму минулому коментарі Славія зізнавалася, що отримала дзвінок від колишнього на день народження і навіть подумала його не прийняти, але врешті-решт не змогла проігнорувати Михайла навіть у той момент, коли на неї чекали гості.

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.