“Живу комфортно”: 15-річний син Потапа і Горової зізнався, скільки витрачає на місяць та як проведе канікули

Спільний син відомого репера Потапа та продюсерки Ірина Горової поділився обсягом своїх витрат на місяць. Хлопець не шикує, але на особисте примхи коштів вистачає.

Син зіркових батьків вже вчиться давати інтерв’ю. Поки вони зовсім короткі, але Андрій вже вміло спілкується з представниками ЗМІ та невеликих блог-каналів. Цього разу хлопець засвітився на TikTok-сторінці Ангеліні Пичик, яка запитала про його витрати та найближчі плани.

Згідно зі словами Андрія, його витрати не значні, але на забаганки вистачає. Загалом, хлопець витрачає близько 10 тисяч гривень на місяць. Більш ніж половина суми йде на одяг. Судячи з усього, зірковий синочок часто оновлює свій гардероб.

“Витрачаю близько 10 тисяч гривень. Я живу комфортно, до бабусі ходжу. Не дуже багато витрачаю. Я більше витрачаю на одяг й щось таке. Я закуповуюся десь раз на місяць. Може, раз на два”, – поділився Андрій.

Син Потапа та Горової розкрив суму своїх витрат на місяць
Син Потапа та Горової розкрив суму своїх витрат на місяць

Крім того, хлопець відповів, скільки грошей треба для комфортного життя в столиці. Він впевнений, що обсяг залежить від розташування житла. На його думку, за умови життя в центі, сума має варіюватися від 150 до 200 тисяч гривень.

Також, Андрій розповів про плани на літні канікули. Він повідомив, що очікує на поїздку до батька за кордон. Оскільки юнак полюбляє баскетбол, ба більше, професійно займається цим спортом, він сподівається, що зможе зіграти декілька ігор з Потапом.

“Я літом їду до свого тата. Буду там у нього грати в баскетбол”, – розповів юнак.

Син Потапа та Горової розкрив суму своїх витрат на місяць
Син Потапа та Горової розкрив суму своїх витрат на місяць

Нагадаємо, Андрій народився у шлюбі Олексія Потапенко та Ірини Горової. Після розлучення батьків він живе з мамою, проте не забуває і про батька. Рідні часто проводять час разом, а зірковий тато старається давати юнаку настанови. Нещодавно, хлопець зізнався, яку життєву пораду дав йому Потап.

Схожі статті

Сестра-астролог все побачила: Репяхова розповіла, ким стане її син від Павліка і чи буде у нього сестра

Четверта дружина Віктора Павліка час даремно в Ізраїлі не втрачає. Катерина Репяхова з'ясувала у своєї сестри-астролога, ким стане у майбутньому її син Міхасік і чи матиме сестру найближчим часом.