Чому Дан Балан різко закінчив історію кохання з Тіною Кароль: подробиці, про які не знали навіть фанати

Красива історія кохання між молдавським виконавцем Даном Баланом та українською мега зірки Тіни Кароль різко обірвалася гучним скандалом. Що ж сталося насправді?

Довгі роки найвідданіші шанувальники молдавського виконавця Дана Балана та української співачки Тіни Кароль чекали, коли пара оголосить дату весілля. У Мережі було створено облікові записи, де фанати без кінця обговорювали їхні стосунки. Найпопулярнішим була Instagram-сторінка у “DanTina”. Там можна було побачити багато спільних фотографій Тіни та Дана з проєкту “Голос країни”, а також колажі з їхнього передбачуваного весілля і навіть знімки з майбутніми дітьми.

Дан Балан розкрив усі карти про історію кохання з Тіною Кароль
Дан Балан розкрив усі карти про історію кохання з Тіною Кароль

Це могло б тривати довгі роки, якби молдавський артист не оприлюднив гнівний пост, у якому попросив учасників найпопулярнішого облікового запису дати спокій його та його родину. Так, у ТГ-каналі Дана Балана з’явився гнівний пост, де артист зізнається, що вони з Тіною Кароль ніколи не були близькими. Мало того, вже два роки знаменитості взагалі не бачились. А всі фантазії про їхній роман – це плід уяви групи людей, які, за словами артиста, вже стали небезпечними. Співак звертається безпосередньо до учасників фан-групи “DanTina” та закликає їх зайнятися власними життями, приділити увагу своїм сім’ям та не витрачати час на переслідування та негатив.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом
Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Нагадаємо, що вперше про роман Дана Балана та Тіни Кароль заговорили під час їхньої участі у шоу “Голос країни”. Як зізнається пізніше один із продюсерів проєкту, “любовна історія” була придумана спеціально, щоб залучити до вокального конкурсу якнайбільше телеглядачів. Якоїсь миті це зайшло надто далеко і вилилося в скандал. Дан Балан після публікації свого посту дуже сподівається, що в учасників фан-групи залишилося “щось добре” і вони назавжди забудуть про цю історію.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії – аристократи-початківці

Знаменита телеведуча Ольга Фреймут розсекретила, як проводить вільний час зі своїми трьома дітьми – Златою та молодшими Лідією та Валерієм у Великій Британії. Чому їх навчає змалку?

Сестра-астролог все побачила: Репяхова розповіла, ким стане її син від Павліка і чи буде у нього сестра

Четверта дружина Віктора Павліка час даремно в Ізраїлі не втрачає. Катерина Репяхова з'ясувала у своєї сестри-астролога, ким стане у майбутньому її син Міхасік і чи матиме сестру найближчим часом.