У мережі з’явилося свіже фото Олега Винника в обіймах жінки, але не Таюне: схуд і сильно заріс волоссям

За два роки співак Олег Винник, який переховується від фанатів, змінився до невпізнання. Які зміни відбулися у його житті і чому він не стрижеться?

Після свого таємничого зникнення, співак Олег Вінник майже півтора року не виходив на зв’язок. За цей час навколо нього виникло багато чуток та припущень, аж до страшної хвороби, через яку артист не може з’явитися на публіці. Довгий час у Мережі не з’являлася жодна його свіжа фотографія, проте днями глава офіційного фан-клубу та його представниця в Україні Валерія Барон вперше оприлюднила два знімки, на яких позувала разом зі своїм кумиром – перша фотографія була зроблена в червні 2020 року, друга – вже після його зникнення.

У кадрі 50-річний Олег Вінник з’явився в обіймах зі своєю відданою фанаткою, яка неодноразово освідчувалась йому в коханні. Зовні він виглядав помітно схудлим. Колись красива стильна стрижка заросла. На обличчі була щетина та окуляри. Навіть незважаючи на посмішку, виглядав Винник на знімку з Бароном трохи пригніченим.

У мережі з'явилося свіже фото Олега Винника в обіймах жінки
У мережі з’явилося свіже фото Олега Винника в обіймах жінки

Нагадаємо, що вперше Олег Вінник вийшов на зв’язок зі своїми шанувальниками у червні 2023 року, коли дав велике інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, яка заради нього проїхала сотні кілометрів від України до Німеччини. Тоді в кадрі артист з’явився в піднесеному настрої, але вже з помітно зарослим волоссям.

У мережі з'явилося свіже фото Олега Винника
У мережі з’явилося свіже фото Олега Винника

Свій зовнішній вигляд Олег пояснив тим, що за кордоном він так і не знайшов відповідного майстра перукаря, якому зміг би довіритися. Це виглядало трохи дивно, адже за чутками Олег Винник вивіз до Німеччини всі свої гроші і може дозволити відвідати будь-який салон краси, де можна не тільки зробити красиву стильну стрижку. Чому він досі цього не зробив, залишається загадкою. Імовірно, через те, що він більше не виступає?

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії – аристократи-початківці

Знаменита телеведуча Ольга Фреймут розсекретила, як проводить вільний час зі своїми трьома дітьми – Златою та молодшими Лідією та Валерієм у Великій Британії. Чому їх навчає змалку?

Сестра-астролог все побачила: Репяхова розповіла, ким стане її син від Павліка і чи буде у нього сестра

Четверта дружина Віктора Павліка час даремно в Ізраїлі не втрачає. Катерина Репяхова з'ясувала у своєї сестри-астролога, ким стане у майбутньому її син Міхасік і чи матиме сестру найближчим часом.