Сімʼя, якої немає: Руслан Сенічкін розповів про свою доньку, але зробив важливе уточнення на її рахунок

Зірка українського ранкового шоу Руслан Сенічкін дав ексклюзивне інтерв'ю, в ході якого розповів про свою сім'ю та донечку. Як так склалося, що ведучий вважає, що родини в нього немає?

Руслан Сенічкін завжди відкрито говорив на тему особистого життя, адже приховувати йому здебільшого було нічого: зірка телебачення досі не одружений, і досі не має дітей.

При цьому він ніколи не пояснював, як так склалося, адже вже досягає віку, коли у деяких людей з’являються онуки. Наприклад, його колега Єгор Гордєєв також не реалізувався у плані сім’ї, але відкрито говорить про те, що в нього просто не вистачає часу на це. Мовляв, покидає дім рано-вранці, а приходить пізно ввечері.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін розповів про свою сімʼю

Сенічкін та Барбіз розкрили свої спражні стосунки
Руслан Сенічкін розповів про свою сімʼю

Сенічкін залюбки показував своїм фанатом матір та двох сестер. Що стосується його обраниці, все досі незрозуміло. Зокрема, ходили чутки про роман між ним та його партнеркою Людмилою Барбір.

Однак, ведуча давно заміжня, виховує сина, і завжди наголошує на тому, що між нею та її партнером лише міцна дружба. У новому інтерв’ю для Аліни Доротюк Руслан розповів про те, чи змінилася його становище, і як зараз виглядає його сімейний статус.

“Похресниця є, дітей немає. Одразу скажу, забігаючи наперед. Особистої своєї сім’ї немає. Себе комфортно зараз відчуваю. Тобто, коли я один, без сім’ї. На цьому етапі життя”

Для кого саме Руслан став хрещеним батьком залишається загадкою, адже ім’я своєї похрестниці він не назвав.

Нагадуємо, що в цьому інтерв’ю Неля Шовкопляс вперше відповіла на питання щодо ревнощів її чоловіка. Телеведуча поцікавилася у гості, чи мають місце подібні почуття у її благовірного по відношенню до її дуету з Єгором Гордєєвим.

Неля вперше розповіла, що виявляється чоловіки познайомилися між собою лише нещодавно у рамках знімального процесу в місті. І як виявилося, Олександр взагалі не ревнує свою дружину до її партнера, адже не читає коментарів про імовірно романтику між ними і взагалі щасливо проживає своє життя, не забуваючи голову подібними речами.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії – аристократи-початківці

Знаменита телеведуча Ольга Фреймут розсекретила, як проводить вільний час зі своїми трьома дітьми – Златою та молодшими Лідією та Валерієм у Великій Британії. Чому їх навчає змалку?

Сестра-астролог все побачила: Репяхова розповіла, ким стане її син від Павліка і чи буде у нього сестра

Четверта дружина Віктора Павліка час даремно в Ізраїлі не втрачає. Катерина Репяхова з'ясувала у своєї сестри-астролога, ким стане у майбутньому її син Міхасік і чи матиме сестру найближчим часом.