Старша дочка Брежнєвої вперше за довгий час показала фото з батьком: із рідним вже давно не спілкується

Старша дочка Віри Брежнєвої Соня, яка закінчила навчання в США, звернулася до свого батька, але не до рідного, а до того, чиє прізвище вже носить багато років.

Старша донька співачки Віри Брежнєвої, яка кілька років мешкає в США, оприлюднила фотографію з колишнім чоловіком своєї мами мільярдером Михайлом Кіперманом, якого вважає своїм батьком. Публікація з’явилась із нагоди міжнародного Дня батька 16 червня. У коментарі 23-річна Соня зазначила, що він “найкращий тато” і що дуже сумує і нескінченно любить його.

Старша дочка Віри Брежнєвої вперше за довгий час показала фото з батьком
Старша дочка Віри Брежнєвої вперше за довгий час показала фото з батьком

Зазначимо, що бізнесмен Михайло Кіперман не є рідним батьком старшої дочки Віри Брежнєвої. Її рідним батьком є ​​перший громадянський чоловік співачки – Віталій Войченко. На момент їхнього спільного життя чоловік, за різними джерелами, був чи спортсменом, чи дрібним підприємцем. Саме він, за його словами, наполіг, щоб Віра пішла вчитися у ВНЗ і позбулася очок, після чого вона кардинально змінилася зовні. Сімейне життя було недовгим. Через кілька років із маленькою дочкою на руках, Брежнєва пішла до більш забезпеченого бізнесмена з Дніпра Михайла Кіпермана, залишивши батькові Соні лише записку.

Батько старшої дочки Віри Брежнєвої – Віталій Войтенко
Батько старшої дочки Віри Брежнєвої – Віталій Войтенко

У шлюбі з Кіперманом, який згодом став мільйонером, народилася друга дочка артистки – Сара. Старшій Соні він також дав своє прізвище. Подейкують, що Михайло Кіперман був дуже закоханий у артистку і заради неї покинув свою попередню родину. Його рідні були категорично проти його одруження з Брежнєвою, проте весілля все ж таки відбулося. Вже пізніше, коли почали з’являтися чутки про роман Віри із головним продюсером гурту ВІА-Гри Костянтином Меладзе, Михайло подав на розлучення. Але, зважаючи на все, зберіг прекрасні стосунки з її старшою дочкою Сонєю, яка досі вважає його найкращим батьком.

Старша дочка Віри Брежнєвої з Михайлом Кіперманом
Старша дочка Віри Брежнєвої з Михайлом Кіперманом

Щодо Сари Кіперман, то у 13 років у дівчини вже з’явилася своя власна студія дизайну за кордоном. Мабуть, незабаром і в Соні щось з’явиться. Зазначимо, що у 2024 році Соня Кіперман закінчила коледж у США.

Старша дочка Віри Брежнєвої закінчила коледж у США
Старша дочка Віри Брежнєвої закінчила коледж у США

Схожі статті

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії – аристократи-початківці

Знаменита телеведуча Ольга Фреймут розсекретила, як проводить вільний час зі своїми трьома дітьми – Златою та молодшими Лідією та Валерієм у Великій Британії. Чому їх навчає змалку?

Сестра-астролог все побачила: Репяхова розповіла, ким стане її син від Павліка і чи буде у нього сестра

Четверта дружина Віктора Павліка час даремно в Ізраїлі не втрачає. Катерина Репяхова з'ясувала у своєї сестри-астролога, ким стане у майбутньому її син Міхасік і чи матиме сестру найближчим часом.