І Ніна Митрофанівна там: у Мережі з’явилися нові фото з розкішного весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян у річницю весілля оприлюднили невідомі фотографії з урочистостей, на яких можна побачити щасливу Ніну Матвієнко.

Днями Арсен Мірзоян та Антоніна Матвієнко відзначили сьому річницю офіційного розпису у РАГСі. На честь значної сімейної події подружжя оприлюднило парний пост, де привітали одне одного важливою датою.

Так, у мікроблогах Матвієнка та Мірзояна з’явилася рідкісна фотографія з їхнього весілля. У кадрі молодята пристрасно цілуються на очах у гостей, серед яких була й нині покійна мама артистки – співачка Ніна Матвієнко, яка мило посміхалася, дивлячись на щасливу дочку та її чоловіка Арсена.

“І Ніна Митрофанівна на фото… Не вистачає її…”,- писали у коментарях.

Також в обговореннях з’явилося цікаве повідомлення, адресоване не її дружині Арсену Мірзояну, а її новому партнерові по сцені співаку Роману Скорпіону, який, за словами шанувальниці, раптово скасував концерт у Валенсії. У відповідь Антоніна заспокоїла глядачку і повідомила, що, можливо, концерт просто перенесли.

Тоня Матвієнко показала нові фото з весілля з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко показала нові фото з весілля з Арсеном Мірзояном

Нагадаємо, що у 2023 році Антоніна Матвієнко приголомшили шанувальників новиною про смерть своєї мами – Народної артистки України Ніни Матвієнко. Як з’ясувалося пізніше, знаменитість останні кілька місяців свого життя боролося з онкологією, але не хотіла щоб про це знали її шанувальники. Сім’я тримала все у суворій таємниці. Про хворобу Ніни Матвієнко знав лише рідні та вузьке коло найближчих друзів.

І Ніна Митрофанівна там: у Мережі з'явилися нові фото з весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна
І Ніна Митрофанівна там: у Мережі з’явилися нові фото з весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Втрата мами стала страшним ударом для Антоніни. Артистка кілька місяців не з’являлася на публіці, але потім прийшла до тями і знову вийшла на сцену з новим репертуаром. Сьогодні Антоніна Матвієнко богато гастролює та радує шанувальників новими піснями.

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії – аристократи-початківці

Знаменита телеведуча Ольга Фреймут розсекретила, як проводить вільний час зі своїми трьома дітьми – Златою та молодшими Лідією та Валерієм у Великій Британії. Чому їх навчає змалку?

Сестра-астролог все побачила: Репяхова розповіла, ким стане її син від Павліка і чи буде у нього сестра

Четверта дружина Віктора Павліка час даремно в Ізраїлі не втрачає. Катерина Репяхова з'ясувала у своєї сестри-астролога, ким стане у майбутньому її син Міхасік і чи матиме сестру найближчим часом.