Людмила Барбір розповіла про звільнення стилістки, через костюм якої ведуча лаялася в ефірі: “Така історія”

Людмила Барбір розповіла про звільнення стилістки, через костюм якої ведуча лаялася в ефірі. Телеведуча пережила чималий конфуз, але відкрито розповіла про те, що було далі.

Напевно глядачі ще довго не забудуть про скандал, в який потрапила Людмила Барбір декілька місяців тому. Ведуча ранкового шоу не знала, що знаходиться у прямому включені, тому дозволила собі нецензурну лайку в ефірі.

Подібна поведінка була викликана незадоволенням від костюму, який для неї підібрали стилісти. Коли Людмила Барбір зрозуміла, що сталося, робити щось було вже пізно. На допомогу їй прийшов її партнер Руслан Сенічкін, який одразу ж заявив, що ведучі також люди, і всіляке трапляється. Ситуацію одразу ж намагалися перевести у жарт, але багато глядачів було-б вельми не задоволені тим, що почули.

Зокрема постійно звучала думка про те, що не важливо, чи знала Людмила про пряме включення, адже подібні висловлювання недопустимі у суспільстві в принципі.

Людмила Барбір розповіла, чи звільнили її стилістку після скандалу

Людмила Барбір
Людмила Барбір розповіла, чи звільнили її стилістку після скандалу

Канал також дав офіційну відповідь на цю ситуацію. За даними, ніхто відповідальність за інцидент не поніс. Однак, не було відомо, що зі стилістикою, яка підібрала костюм, що так не сподобався телеведучий. Нещодавно глядачів все ж таки з’явилася можливість дізнатися правду про те, що було далі.

В інтерв’ю для Аліни Доротюк Людмила Барбір вперше розповіла, чи звільнили співробітницю після скандалу.

“Та ні! Хай Бог милує! Стилісти в нас прекрасні. Як раз таки у мене зі стилістами ніколи жодних проблем немає. Я сміливо йду на експерименти. Я відгукуюсь на якісь авангардні босоніжки, туфлі, зачіски, луки… У мене як раз таки ніколи проблем зі стилістами немає. І от така історія… Ні, все добре, всі працюють”

Також зірка підкреслила, що зараз вона зі стилем майже не експериментує через те, що подібні речі не на часі. Але до 2022-го Людмила Барбір постійно погоджувалася на різноманітні авантюри в цьому плані.

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії – аристократи-початківці

Знаменита телеведуча Ольга Фреймут розсекретила, як проводить вільний час зі своїми трьома дітьми – Златою та молодшими Лідією та Валерієм у Великій Британії. Чому їх навчає змалку?