Екс-чоловік Ані Лорак не зміг відпустити своє кохання і возз’єднався з колишньою, але далеко за кордоном

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Надчаджиоглу не зміг відпустити своє кохання і возз'єднався з колишньою, але далеко за кордоном. Що відбувається в особистому житті пари?

Роки йдуть, але публіка не забуває про те кохання, яке колись прожила Ані Лорак та її колишній чоловік Мурат. Безумовно, це була вдала маркетингова компанія, яка допомогла тодішній популярній співачці перетворитися на діву.

Але надовго вона свій статус зберегти не змогла через скандал, так само як і не змогла вберегти своє кохання, яке зруйнувалося через невірність чоловіка.

Чутки про його зради ширилися мережею довго, але шлюб закінчився після того, як до інтернету злили фотографії його поведінки в клубі.

Колишній чоловік Ані Лорак возз’єднався з екс-обраницею

Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі
Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі

Пізніше Мурат з тих одружитися, розлучитися, і знайти ще одне кохання. Так, 2023-го в його житті з’явилася Анастасія Фоксі, з якою вони нібито вельми сильно співпадають енергетикою.

Минулого місяця стало відомо про їхнє розставання. Але як з’ясувалося, драма тривала недовго: закохані знову разом. Нещодавно бізнесмен опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі знімки, які зробив на відпочинку в Бодрумі. З них видно, що Мурат знову поруч зі своєю колишньою коханою Анастасією, а також дочкою Софією, яка останні місяці проводила разом з матір’ю в Москві та в Іспанії.

Колишній чоловік Ані Лорак возз’єднався з екс-обраницею. Скріншоти особистої сторінки Мурата та Анастасії

Усі учасники поїздки виглядають вельми задоволеними. Але Анастасія і Мурат не поспішають розповідати про те, що відбувається між ними.

Нагадуємо, що минулого року стало відомо про розлучення Мурата з дружиною Лілією. Пара так і не розповіла, що між ними сталося, але жінка натякнула на невірність зі сторони благовірного, з яким вона була у шлюбі всього декілька місяців.

Лілія одразу ж покинула Україну після розставання і навіть намагалася емігрувати до Ірландії, але з невідомих причин пізніше відмовилася від цієї ідеї.

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії – аристократи-початківці

Знаменита телеведуча Ольга Фреймут розсекретила, як проводить вільний час зі своїми трьома дітьми – Златою та молодшими Лідією та Валерієм у Великій Британії. Чому їх навчає змалку?