Віталій Борисюк став колишнім чоловіком Ольги Сумської: ситуація змінилася аж через 26 років життя разом

Віталій Борисюк став колишнім чоловіком Ольги Сумської. Чому раптом ситуація змінилася аж через 26 років життя разом? Усі деталі дізнайтеся в нашому матеріалі.

Свого часу Віталій Борисюк став для Ольги Сумської і розрадою, і порятунком. Справа в тому, що з майбутнім чоловіком акторка познайомилася під час кризи у стосунках з Євгеном Паперним.

Під час чергового скандалу вона зібрала валізи, забрала дочку та рушила до обранця, який не мав і копійки в кишені, але натомість міг запропонувати добре та велике серце.

Разом пара вже 26 років. Ба більше, Віталій Борисюк влаштував для коханої весілля її мрії на річницю, адже коли вони побралися молодими, в них не було грошей для того, аби здійснювати свої бажання.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк розповіли про непрості стосунки у їхньому шлюбі

Ольга Сумська розповіла про сварки у стосунках з Віталієм Борисюком
Ольга Сумська та Віталій Борисюк розповіли про непрості стосунки у їхньому шлюбі

Зараз зіркова пара активно гастролює Україною з виставами. У їхній трупі також працює їхня дочка Ганна, а належить вона нікому іншому, а колишньому чоловіку артистка. Попри негаразди в минулому він виявився професіоналом свого діла, і не зміг відмовитися від настільки талановитих та відомих акторів на користь особистих проблем у взаєминах.

Тому не дивно, що їхні вистави збирають повні зали: у команді велика кількість цікавих облич, а атмосфера панує просто неймовірна.

І хоча Ольга Сумська розповідає, що після років негараздів у стосунках з Віталієм Борисюком та налагодження між ними ситуації, у Вікіпедії з’явилася інформація, що нібито вони розлучені.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк розповіли про непрості стосунки у їхньому шлюбі

Так, платформа повідомляє, що Віталій Борисюк є колишнім чоловіком Ольги В’ячеславівни. Але як ми знаємо, будь-яка людина має доступ до редагування багатьох статей, тож у цій, імовірно, хтось просто пожартував. При цьому Ольга В’ячеславівна вочевидь навіть не заходила на Вікіпедію, тому не знає, що там надана неправдива інформація.

Нагадуємо, що раніше Ольга Сумська розповідала, що її стосунки з чоловіком були на межі розлучення, але їм вдалося врятувати своє кохання.

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії – аристократи-початківці

Знаменита телеведуча Ольга Фреймут розсекретила, як проводить вільний час зі своїми трьома дітьми – Златою та молодшими Лідією та Валерієм у Великій Британії. Чому їх навчає змалку?