3-річний син Віктора Павліка Михасик написав повідомлення батькові та обнародував фото з ним: але є нюанс

Молодший син 58-річного Віктора Павлика, якому днями виповнилося 3 роки, написав батькові привітання, що спричинило бурхливу реакцію в Мережі. Що не так із повідомленням?

Український співак Віктор Павлік у 2020 році офіційно одружився вчетверте. Обранкою артиста стала його колишня шанувальниця, яка вже на той виконувала обов’язки його концертного директора – Катерина Репяхова. Вже за рік у сім’ї з’явилася дитина – молода дружина подарувала Павлику ще одного сина, якого назвали Михасиком.

3-річний син Віктора Павліка написав повідомлення зірковому батькові
3-річний син Віктора Павліка написав повідомлення зірковому батькові

Так, днями 15 червня молодшому синові Віктору Павліку виповнилося 3 роки. У сім’ї з розмахом відзначили його день народження, куди запросили найближчих друзів та рідних. Артист теж був присутній на святі і, звичайно ж привітав Мика в соціальних мережах, а вже наступного дня 3-річний Мишко вітав свого батька. 16 червня у Міжнародний день батьків у мікроблозі Павліка з’явився пост, опублікований від імені його 3-річного сина.

“Коханий, найкращий у світі таточко, вітаю тобі з Днем Батька! Дякую за твою любов, підтримку, турботу. Дуже люблю тебе! Твій синочок Михасик!”,- було написано у коментарі.

Знаменитий тато відразу відреагував: “Дякую, любий синочку!”,- що дуже насмішило його шанувальників.

“Сам собі написавши, сам собі подякував”, – жартували у коментарях.

Насправді привітання 3-річний Мишко написати, звичайно ж, не зміг, текст написала його мама – 30-річна блогерка Катерина Репяхова, яка вже давно відкрила хлопчику сторінку в Instagram, де публікує його фотографії та ділиться всім, що відбувається у житті. Тепер ще шле вітання.

Нагадаємо, що окрім дитини від молодшої на 28 років Репяхової, Павлик має старшого сина Олександра, якому вже виповнилося 40 років, доросла донька Христина від другого шлюбу. У третьому шлюбі з танцівницею Лорою Созаєвою, з якою артист прожив понад 20 років, був ще один син Павло. У віці 21 року молодик помер від онкології.

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.

Ольга Фреймут показала, як одразу з трьома дітьми ходить ресторанами у Британії – аристократи-початківці

Знаменита телеведуча Ольга Фреймут розсекретила, як проводить вільний час зі своїми трьома дітьми – Златою та молодшими Лідією та Валерієм у Великій Британії. Чому їх навчає змалку?