Тіна Кароль звернулася до покійного чоловіка, за якого 16 років тому вийшла заміж: “Відпустити не можу”

Справжнє, щире кохання, здатне пройти крізь найскладніші випробування, зустрічається так рідко. Від того історія Тіни Кароль, яка невпинно йде вперед саме завдяки своїй любові, стає ще ціннішою.

Українська співачка Тіна Кароль зворушливо згадала свого покійного чоловіка Євгена Огіра у 16-ту річницю їхнього шлюбу. В своїх соціальних мережах зірка поділилася особистими переживаннями та болем втрати, яка сталася 11 років тому. Продюсер та вірний супутник життя Тіни, помер 28 квітня 2013 року від раку шлунку. Їхня історія кохання була сповнена щирості, глибокого кохання та взаємної підтримки.

В пам’ять про чоловіка, Тіна Кароль поділилася знімком, на яких видно її смуток та біль. Вона звернулася до покійного Євгена зі словами: “Так, я тримаюся, маленький. І буду, як і обіцяла, хоч і важко! Дякую. Відпустити не можу. Навіки”. Ці слова показують, наскільки важким для неї залишається процес переживання втрати.

Тіна Кароль зізналася у коханні до чоловіка
Тіна Кароль зізналася у коханні до чоловіка

Любов Тіни до Євгена було надзвичайним, а її щирість та відданість залишаються прикладом для багатьох. Вона продовжує дотримуватися його останньої волі та продовжує свою музичну кар’єру всупереч тому, що без коханого поруч іноді її хочеться завершити. Тіна Кароль неодноразово ділилася, що її творчість — це не лише спосіб виразити себе, але й данина пам’яті чоловіку, який завжди підтримував її у всіх починаннях.

Нагадаємо, що за час спільного життя вони стали батьками сина Веніаміна, який зараз навчається у Великій Британії. Нещодавно співачка поділилася їхніми спільними фото. Зокрема, зірка повторила одну зі світлин, яку робила разом з Євгеном. Це дозволило ще яскравіше помітити схожість між Веніаміном та його батьком.

Тіна Кароль зізналася у коханні до чоловіка
Тіна Кароль зізналася у коханні до чоловіка

Шанувальники відзначили, що попри досить юний вік — сину Кароль лише 15 років — хлопець виглядає дуже дорослим. Дехто серед користувачів спершу, не прочитавши підпис до посту, навіть подумав, що це старе фото Тіни з її чоловіком Євгеном через дуже схожі риси. Але все ж очі у Веніаміна — копія маминих.

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.