“Народився хлопчик”. Наталія Могилевська повідомила про поповнення: думала, що пологи почнуться на концерті

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська розповіла про поповнення в родині та вразила зізнанням про те, як думала, що дитина з'явиться прямо на концерті.

Питання про можливе поповнення в сім’ї Наталія Могилевська отримувала багато років підряд. І ці обговорення не припинялися аж допоки не стало відомо, що у житті зірки з’явилося двоє прекрасних дівчат. Артистка приховувала, що удочерила сестер.

І напевно це залишалося таємницею ще багато років, якби користувачі не помітили артистку в Києві з маленькою дівчинкою на руках, яка зверталася до неї, як до своєї мами. Після гучного повідомлення в мережі про імовірне материнство зірки вона не стала спростовувати новину або якось її коментувати, а просто зробила заяву на Новий рік.

Наталія Могилевська розповіла про поповнення в сім’ї

Могилевська показала 4-річну доньку та розповіла про сюрприз, який для неї зробила
 Наталія Могилевська розповіла про поповнення в сім’ї

У статусі матері Наталія Могилевська вже 2 з половиною роки, але публіці відомо про це лише півроку. Тепер співачка показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як балує своїх красунь, як налагоджує з ними зв’язок, яку красу навели для них вдома.

І тепер їй стало ще ближче питання великої радості в сім’ї, коли у батьків з’являється малеча. Наприклад, нещодавно вона поділилася надзвичайною історією: на її концерт прийшла пара, яка вже готувалася до пологів. Майбутня мама дійсно думала, що народить прямо у залі. Але на щастя, це сталося наступного дня.

У пари народився хлопчик, якого назвали Олександром. На кадрах дівчина постала ще з великим животом.

Нагадуємо, що раніше Наталя Могилевська також пережила чималий скандал у зв’язку з питанням вагітності. Її колишній Олександр Янольник заявив, що нібито Наталія Могилевська була від нього вагітна в період їхніх стосунків.

Артистка не промовчала і у відповідь подала на екс-обранця до суду. Він публічно приніс свої вибачення та зізнався, що розповів про це через ніжні почуття до артистки. Після новини про її дочок Олександр також долучився до привітань і зізнався, що дуже радий за співачку.

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.