Екс-дружина Узелкова Боржемська розповіла про нове кохання після розлучення: “Боюся припускатися помилок”

Фітнес-тренерка Марина Боржемська розповіла, чи є в її серці місце для нового кохання.. Жінка впевнена, колишні помилки повторювати не буде.

Розлучення відомого українського боксера В’ячеслава Узелкова та фітнес-тренерки Марини Боржемської довго обговорювали у мережі. Шанувальники вважали, що причина досить банальна – зради. Проте, Марина ніколи не підтверджувала ці чутки, ба більше вона розповіла зовсім іншу історію. За словами тренерки, спортсмен людина зі вибуховим характером, а вона не один рік потерпала від аб’юзу.

Проте, після розриву пройшло майже 6 років. Вже час рухатися далі. В інтерв’ю Ірині Демешок, жінка зізналася, як наразі йдуть справи у її особистому житті та чи правда все те, про що пліткують у мережі.

Марина Боржемська розсекретила, чи перебуває зараз у стосунках
Марина Боржемська розсекретила, чи перебуває зараз у стосунках

Боржемська зізналася, що наразі її серце вільне, а всі чутки про нові романи, це лише чутки. Й хоча, Марина вже пережила розлучення та кардинально змінилася внутрішньо, стала більш сильна та рішучіша, забути про досвід попередніх стосунків вона не може. Жінка переймається, що наступить на ті самі граблі та зануриться у минуле життя.

“Це теж певне випробовування, тому що я боюся припускатися тих помилок, яких я припускалася. Втім, я чомусь впевнена, що цього не буду робити, тому що я з собою вже домовилася”, – розповіла тренерка.

Марина Боржемська розсекретила, чи перебуває зараз у стосунках
Марина Боржемська розсекретила, чи перебуває зараз у стосунках

Крім того, Марина запевняє, що зробити крок на зустріч особистому щастю для неї досить важко. Адже жінка вже довгий час присвячує себе тільки дітям та кар’єрі. Вона має свій графік та простір, який складався роками. Вона звикла до такого життя та поки нікого не підпускає близько. Проте, вона вважає, що зможе подарувати своє кохання, коли зустріне правильну людину, яка зможе розтопити її серце.

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.