Чому Камалію так звуть і хто така Наталія Шмаренкова: особливий секрет найбагатшої співачки вийшов назовні

Чому Камалію так звуть і хто така Наталія Шмаренкова? Співачка публічно розповіла про своє справжнє походження та трансформацію у зірку. Докладніше в матеріалі.

Найбагатша співачка України ще в дев’яностих прославилася під дуже поетичним псевдонімом Камалія. Саме такою її запам’ятали, і з тих пір співачка не зраджувала собі та своєму вибору.

Звичайно, на той момент зірки мали можливість розповісти про себе лише через журнали та телебачення. А тому потік інформації був набагато менше. Мало хто знав, що за документами артистка має набагато скромніше ім’я – Наталія Шмаренкова.

Камалія розповіла, чому взяла такий псевдонім і як її звуть насправді

Мохаммад Захур вперше розповів, як насправді укладав шлюб з Камалією
Камалія розповіла, чому взяла такий псевдонім і як її звуть насправді

Сценічне ім’я для дочки придумала мама, яка на той момент виконувала обов’язки і її продюсера, і концертного директора, і піар-менеджера. Навіть нині Інна Петрівна усім цим займається.

І хоча за паспортом на даний момент співачка є Наталією Захур, так як взяла прізвище свого колишнього чоловіка, в житі до неї звертаються як до Камалії.

Усі до цього абсолютно звикли, і псевдонім сприймається як справжнє ім’я артистки. Варто відмітити, що в шоу-бізнесі це далеко не рідкісне явище. Наприклад, Злата Огнєвіч також розповідала про те, що настільки приросла до свого псевдоніму, що врешті-решт її стали звати Златою в реальному житті, а незабаром вона змінила свої дані в паспорті.

Нагадуємо, що рік тому стало відомо про розлучення співачки з її чоловіком-мільярдером. Пара так і не розповіла, що між ними сталося. І варто відмітити, що декілька років до цього бізнесмен давав ексклюзивне інтерв’ю, в яких розповідав, що більшість часу взагалі не знаходиться вдома, а перебуває у Великобританії, то в Пакистані.

Зважаючи на те, які теплі стосунки залишилися між екс-подружжя, є висока імовірність того, що романтика між ними закінчилася вже дуже давно.

Зараз бізнесмен разом з дочками перебуває в Лондоні, а Камалія чекає на них вдома в Україні.

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.