Віктор Павлік в матросці, теща у сукні кольору моря: як відгуляли день народження молодшого сина співака

У родині Віктора Павліка після церемонії весілля та ювілею дружини з розмахом відсвяткували день народження молодшого сина. Урочистість відбулася у морському стилі.

Літо 2024 розпочалося у родині Віктора Павліка з низки дуже приємних та довгоочікуваних подій – спочатку відбулася церемонія весілля, потім 30-річний ювілей дружини та на завершення – День народження сина Михасика. Організацію урочистостей взяла на себе молода дружина артиста – блогерка і бізнес-леді – Катя Репяхова. Дружина Павлика підійшла до виконання останнього завдання з креативом та організувала урочистість на честь 3-річчя сина у морському стилі.

Було обрано відповідну локацію з відповідним оформленням та фото-зоною, заздалегідь розіслано запрошення для близьких друзів із обумовленим дрес-кодом. Іменинника вбрали у стильну матроску, Віктор Павлик розшукав раритетну сорочку свого батька, який служив за часів СРСР у морському флоті. Репяхова підібрала гарну блакитну сукню і зробила незвичайну зачіску з двома гульками з обох боків. Теща Павліка зранку навела макіяж і теж з’явилася на урочистості у сукні у морському стилі.

Дружина Павліка показала, як відгуляли 3-річчя сина у морському стилі
Дружина Павліка показала, як відгуляли 3-річчя сина у морському стилі

Маленьких гостей розважали аніматори, доки дорослі спілкувалися між собою. Було багато сюрпризів та танців під репертуар Віктора Павліка і не лише. На згадку про казковий день зняли відео та зробили багато фотографій, які дружина Павлика відразу опублікувала у своєму блозі.

“Все пройшло так, як я уявляла. Ми щасливі!” – поділилася своїми враженнями Репяхова.

Однак, у коментарях під постом Віктора Павліка шанувальники артиста почали цікавитися, чому на таку важливу урочистість не були запрошені його старші діти та онуки? Але питання залишилося без відповіді.

“А чому на святкуванні дня народження Міші не було нікого з ваших старших дітей? Вони не спілкуються з Катею та меншим сином?”

Але питання залишилося без відповіді. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

“Навіщо?”: Квіткова, Цибульська та Луценко скористалися пластичною хірургією і дуже пошкодували про це

У погоні за красою жінки ладні на все. Проте, не завжди процедури допомагають отримати бажаний результат. Даша Квіткова, Оля Цибульська та Аніта Луценко переконалися в цьому на власному досвіді.