Життя одне: Маша Єфросиніна у розпалі спекотного літа зістригла довге волосся – як виглядає теледіва зараз

Українська ведуча Маша Єфросиніна більше не відкладає життя на потім і робить зі своєю зовнішністю все, що забажає. Захотіла підстригтися - і зробила!

Телеведуча Маша Єфросиніна завжди стежила за своїм зовнішнім виглядом. У знаменитості були найстильніші вбрання, дорогі прикраси та модні зачіски. Однак після початку війни Марія переключилася на інші важливі справи і деякий час не звертала увагу на свій зовнішній вигляд. Згодом усе змінилося, і тепер 45-річна Марія Єфросиніна вирішила більше не відкладати життя на потім і вирушила до салону краси.

Так, у своєму мікроблозі найстильніша зірка на українському телебаченні Маша Єфросиніна оприлюднила “сториз”, де жартівливо розповіла про своє рішення кардинально змінити зачіску.

Єфросиніна зістригла довге волосся і показала, як тепер виглядає
Єфросиніна зістригла довге волосся і показала, як тепер виглядає

“Погодьтесь, тільки ідіотка напередодні спекотного літа вирішить зістригти довжину, яка ідеально збирається в пучок”, – написала Марія під першим знімком, на якому позує в модних джинсах, трикотажній футболці, кросівках із пучком на голові.

Далі в мікроблозі з’явилося друге фото, де Марія вже з новою стильною зачіскою.

“І я згодна. Але життя одне. І зовнішність я більше не відкладаю на потім”, – написала Єфросиніна.

Єфросиніна зістригла довге волосся і показала, як тепер виглядає
Єфросиніна зістригла довге волосся і показала, як тепер виглядає

У коментарі теледіва розповіла, що не могла проґавити можливість, перебуваючи у Кракові (Польща), побувати у свого улюбленого стиліста, яка за ці два роки є автором усіх її модних зачісок.

Нагадаємо, крім стильних образів, Марія Єфросиніна любить носити дорогі прикраси класу-люкс. Нещодавно всі обговорювали її модне вбрання, в якому вона з’явилася на своєму 45-річчі. Костюм із сріблястими паєтками від відомого українського бренду коштувало 17 тисяч гривень, а люксовий браслет на руці іменинниці майже 300 тисяч гривень.

Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя
Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя
Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя
Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя

 

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?