“Язикан звичайний”: Леся Нікітюк розповіла про чоловіка, якому довірилася і дала шанс, а дарма

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла про чоловіка, якому довірилася і дала шанс, а дарма. Що такого сталося? Докладніше в нашій статті.

Глядачі полюбили Лесі Нікітюк не тільки за її неймовірне почуття гумору та приємну зовнішність, але і за вміння побудувати зв’язок, не заходячи за межі: ведучий ніколи не розповідає чогось вкрай особистого, не піариться на драмі, і тим не менш відчувається дуже близькою.

Зірка охоче показує свою сім’ю: маму Кет, Івана, племінниць. Що стосується її обранців — вони завжди залишаються поза камерою. Богдан Беспалов розповідав, що нібито ведуча насправді багато років перебувала у романі з оператором. Мовляв, їхня історія завершилася 2022-у, коли чоловік вирішив виїхати закордон. Однак, Леся зауважила, що не варто вірити всьому, що розповідається в інтернеті.

Леся Нікітюк розповіла про невдале побачення з чоловіком

Леся Нікітюк розповіла про своє ставлення до Богдана Шелудяка
Леся Нікітюк розповіла про невдале побачення з чоловіком

Навпроти вона охоче може пожартувати на рахунок чоловіків у її житті в принципі. Нікітюк завжди говорить про те, що залишиться старою дівою, і ніхто не хоче брати її в дружини.

А нещодавно вона розповіла про невдале побачення, використавши нове слово, яке надійшло до словника її підписників. Так, спочатку зірка показувала неймовірну комаху, яка прибула до її балкону, а дізнавшись, що це язикан одразу знайшла тему для гумору.

Леся Нікітюк розповіла про невдале побачення. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що 24 лютого Леся Нікітюк залишилася на батьківщині. Зірка одразу ж почала створювати волонтерські ініціативи, активно збирали гроші для благодійності, організувала їдальню для переселенців, шукала житло для людей, які залишилися без даху над головою, активно проводила інформаційну боротьбу, тощо.

Вже через рік їй вдалося повернутися на телебачення. Хочалася Іванівна неодноразово розповідала, що частину її проектів заморозили і вони так і не побачили світ. Зокрема, Нікітюк пробувала себе в ролі акторки і навіть знялася в серіалі.

Схожі статті