Майже як у Каменських та Осадчої: Лілія Ребрик показала свою затишну дачу – ідеально все і навіть город

Лілія Ребрик показала свою затишну дачу під Києвом, куди переїхала з квартири разом із чоловіком-танцюристом та трьома дітьми. Будинок-мрії поки що не добудовано.

Наприкінці 2021 року ведуча та актриса Лілія Ребрик та її чоловік хореограф Андрій Дикий здійснили свою заповітну мрію і, нарешті, придбали великий будинок, до якого планували переїхати всією родиною, після закінчення оздоблювальних робіт. Початок війни у ​​лютому 2022 року змінила всі їхні плани. Через рік подружжя вирішило відновити ремонт, а поки всією сім’єю, яка за цей час збільшилася на одну маленьку людину, переїхали за місто на свою затишну дачу.

Лілія Ребрик з родиною
Лілія Ребрик з родиною

Зазначимо, що ведуча неодноразово ділилася раніше фото та відео з локації і навіть показувала свій сучасний город із високими грядками, на яких вирощує суницю та зелень. А сьогодні Ребрик показала, як виглядає її дача під час сонця та дощу одночасно.

Ребрик показала, де живе з сім'єю, поки триває будівництво її будинку-мрії
Ребрик показала, де живе з сім’єю, поки триває будівництво її будинку-мрії

Так, мікроблозі багатодітної мами з’явилося відео, на якому можна побачити гарний та ідеальний зелений газон з акуратними доріжками з плитки, кілька беріз удалині, басейн для всієї родини, зону барбекю з дерев’яною альтанкою та багато кущів та квітів. Все зроблено з великою любов’ю.

І хоча територія не така велика, як у будинках зіркових колег – Каті Осадчої, співачок Насті Каменських та Тіни Кароль, виглядає все дуже стильно.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик разом із чоловіком та двома дочками переїхала на дачу ще взимку. За цей час у родині трапилося поповнення – 15 березня 2024 року зірка втретє стала мамою милої дівчинки на ім’я Адель. Фото, як вся сім’я проводить час, часто з’являється в її соцмережах. Що стосується нового великого будинку, в якому передбачені окремі кімнати для всіх членів сім’ї, то будівництво триває у розпалі. Сподіваємося, що наступний Новий рік родина Диких зустрічатиме вже там.

Схожі статті