Вже має досвід: Катя Полтавська видала головне правило сімейного життя з Остапчуком – Горняк про це не знала

Третя дружина 39-річного Володимира Остапчука Катя Полтавська, якій незабаром виповниться 24 роки, поділилася своїм досвідом щасливого сімейного життя. У неї це працює!

Третя дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука 23-річна Катя Полтавська вивела “формулу” щасливого сімейного життя із шоуменом. Про це молода бізнеследі поділилася у своїх соціальних мережах. Так, напередодні дівчина оприлюднила “сториз”, де відбито, як вона лежить увечері в ліжку, тоді як її знаменитий чоловік збирає речі у коробки для переїзду.

Катя Полтавська видала головне правило сімейного життя з Остапчуком
Катя Полтавська видала головне правило сімейного життя з Остапчуком

“Правило хорошого сімейного життя номер один: головне вчасно і першим сказати, що в тебе болить голова”, – написала у коментарі Полтавська.

Зазначимо, що дівчина часто та дуже докладно розповідає про життя із шоуменом. Так, нещодавно Катя зізналася, що в їхній родині в основному готує вона, натомість прати та мити посуд дівчина не любить. Після публікації на Полтавську обрушився шквал критики, але молодій дружині Остапчука все байдуже!

Катя Полтавська видала головне правило сімейного життя з Остапчуком
Катя Полтавська видала головне правило сімейного життя з Остапчуком

До речі, що Катя Полтавська вже не вперше реагує на “хейт” на свою адресу. В основному дівчина жартує, але якщо критика її якось зачіпає, то просто відправляє кривдників у “бан”.

Щодо Володимира Остапчука, то поведінка його молодої дружини йому явно подобається. Він із задоволенням підіграє їй і найчастіше виходить це дуже смішно. Наприклад, коли Остапчук привіз Полтавській кашу прямо на роботу до салону, який вона відкрила у 2023 році, то написав:

“Директор захотіла манну кашу. змусів робити/привезти”, – прозвітував Володимир Остапчук.

Остапчук показав, як турбується про свою молоду дружину
Остапчук показав, як турбується про свою молоду дружину

Нагадаємо, що Катя Полтавська вже третя дружина шоумена. До цього чоловік був 12 років одружений з Оленою Войтенко, у шлюбі з якою з’явилися двоє дітей і з нотаріусом Христиною Горняк. Все закінчилося повним фіаско! У випадку з першою дружиною під час розлучення навіть були скандали. Горняк хотіла розлучитись мирно, але через коментарі у соцмережах Каті Полтавської, навряд чи це вийде. Час покаже!

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.